
Πάνω σε δύο άλογα έπεσε ένα όχημα το βράδυ της Πέμπτης στο δρόμο Λαμίας-Μπράλου με αποτέλεσμα να τραυματίσει σοβαρά το ένα από τα δύο
Τα δύο ζώα βρέθηκαν ξαφνικά στο δρόμο του οχήματος χωρίς ο οδηγός να προλάβει να τα αποφύγει με αποτέλεσμα να χτυπήσει το ένα από αυτά. Αποτέλεσμα ήταν το όχημα να υποστεί σοβαρές υλικές ζημιές και το ένα άλογο να τραυματιστεί αρκετά σοβαρά. Ο οδηγός δεν τραυματίστηκε.
Αρχικά δεν μπορούσε να βρεθεί ο ιδιοκτήτης των αλόγων και ποια υπηρεσία θα έπρεπε να επέμβει. Τελικά ο Δήμος Λαμιέων, αν και δεν έχει αρμοδιότητα για τέτοιου είδους ζώα, σύμφωνα με τον Αντιδήμαρχο Παναγιώτη Στασινό, ανέλαβε την ευθύνη, ωστόσο μέχρι να πάει ο άνθρωπος τους στο σημείο, είχε βρεθεί ο Αλβανός ιδιοκτήτης και τα απομάκρυνε μόνος του από το σημείο.
Την προανάκριση για το συμβάν έχει αναλάβει η Τροχαία Λαμίας.
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.