Γλυκά Νερά: Συμπληρωματικές καταθέσεις μαρτύρων για τη δολοφονία της Καρολάιν

Γλυκά Νερά: Συμπληρωματικές καταθέσεις μαρτύρων για τη δολοφονία της Καρολάιν

Στο προσκήνιο παραμένει η υπόθεση της δολοφονίας της 20χρονης Καρολάιν, από τον σύζυγό της Μπάμπη Αναγνωστόπουλο, μέσα στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά.

Οι αρχές συνεχίζουν να ερευνούν το ενδεχόμενο ο συζυγοκτόνος να είχε συνεργό ή συνεργούς. Αυτός είναι και ο λόγος που θα δώσουν συμπληρωματικές καταθέσεις η γειτόνισσα και η φίλη της Κάρολαϊν.

Η γειτόνισσα είχε ανταλλάξει μαζί της μηνύματα μέσω του Viber, λίγες ώρες πριν από τη δολοφονία. Η φίλη της είχε γευματίσει μαζί της, την παραμονή του εγκλήματος.

Πριν από λίγο καιρό η γειτόνισσα, το σπίτι της οποίας είναι μεσοτοιχία με το σπίτι που έμενε η Καρολάιν με τον συζυγοκτόνο πήγε στον 12ο τακτικό ανακριτή και κατέθεσε για τρίτη φορά.

Μεταξύ των όσων ανέφερε είναι ότι άκουγε τσακωμούς μεταξύ του ζεύγους, αλλά την ημέρα της δολοφονίας δεν είχε ακούσει το παραμικρό, καθώς κοιμήθηκε στη 01:30 το βράδυ.

Λίγες ώρες πριν από το αποτρόπαιο έγκλημα η γειτόνισσα του ζευγαριού είχε επικοινωνία με την 20χρονη, η οποία ξεκίνησε περίπου στις 12 το πρωί και ολοκληρώθηκε στις 3 το μεσημέρι, όταν η Καρολάιν την ενημέρωσε ότι θα πήγαινε με το μωρό και μια φίλη της για φαλάφελ. Στην επισήμανση της γειτόνισσας ότι είχε πολλή ζέστη εκείνη την ώρα για να βγει έξω, η 20χρονη απάντησε: «Δεν μπορώ, έχω μπουχτίσει».

«Επικοινώνησε ξανά μαζί μου στις 20.26 μέσω Viber και η συνομιλία μας κράτησε μέχρι τις 21.41. Τόσο η πρωινή όσο και η βραδινή μας συζήτηση αφορούσαν τα ζώα και θέματα για τη φροντίδα τους.

Η διάρκεια της συνομιλίας και η όρεξη που είχε η Καρολάιν για συνομιλία μού έκαναν εντύπωση, γιατί συνήθως, ως επιφορτισμένη με τη φροντίδα του παιδιού, δεν ήταν σε θέση να έχει συνομιλίες τέτοιας διάρκειας μαζί μου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μάλιστα, τη συζήτηση τη σταμάτησα εγώ γιατί ήθελα να ετοιμάσω κάτι να φάω, αλλά είμαι σίγουρη πως, αν συνέχιζα τη συζήτηση, αυτή θα διαρκούσε κι άλλο», εξήγησε η μάρτυρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.