ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

«Έβρεξε» λεφτά στη Θεσσαλονίκη: Του έπεσαν χρήματα από το μπαλκόνι & 42χρονος περαστικός τον «έσπασε» στο ξύλο

«Έβρεξε» λεφτά στη Θεσσαλονίκη: Του έπεσαν χρήματα από το μπαλκόνι & 42χρονος περαστικός τον «έσπασε» στο ξύλο

Αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ στην Θεσσαλονίκη, πέρασαν χειροπέδες σε έναν 42χρονο Έλληνα, ο οποίος πλάκωσε στο ξύλο δύο άνδρες ηλικίας 73 και 53 ετών.

Όπως διαπιστώθηκε, χθες το απόγευμα, ο 53χρονος ενώ βρισκόταν στο μπαλκόνι της οικίας του, του έπεσε χρηματικό ποσό, το οποίο εντόπισε ο 42χρονος που διερχόταν πεζός από το σημείο και προσπάθησε να το περισυλλέξει με αποτέλεσμα την μεταξύ τους διένεξη σχετικά με την προέλευση των χρημάτων.

Στο επεισόδιο παρενέβη στη συνέχεια και ο 73χρονος, γείτονας του 53χρονου, οπότε και δέχθηκε χτυπήματα στο κεφάλι και στα πλευρά από τον 42χρονο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο ηλικιωμένος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου και εξακολουθεί να νοσηλεύεται.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.