Σκηνές πανικού στο κέντρο της Αθήνας: Αλλοδαπός εμβόλισε μηχανή της ομάδα ΔΙΑΣ – Τραυματίστηκε αστυνομικός (βίντεο)

Σκηνές πανικού στο κέντρο της Αθήνας: Αλλοδαπός εμβόλισε μηχανή της ομάδα ΔΙΑΣ – Τραυματίστηκε αστυνομικός (βίντεο)

Σκηνές πανικού εκτυλίχθηκαν το πρωί της Παρασκευής στο κέντρο της Αθήνας, στη συμβολή των οδών Μάρνης και Αριστοτέλους, καθώς ένας αλλοδαπός εμβόλισε με αυτοκίνητο μηχανή της ομάδας ΔΙΑΣ, έπειτα από καταδίωξη.

Ένας αλλοδαπός, αλβανικής καταγωγής, οδηγούσε ένα λευκό αυτοκίνητο, μάρκας Peugeot, για το οποίο υπήρχαν αναφορές ότι ήταν κλεμμένο.

Οι αστυνομικοί που εντόπισαν το αυτοκίνητο επιχείρησαν να ακινητοποιήσουν τον αλλοδαπό οδηγό του οχήματος, προκειμένου να τον ελέγξουν, ωστόσο στο σήμα τους αυτός όχι μόνο δεν σταμάτησε, αλλά έβαλε όπισθεν και εμβόλισε τόσο τη μηχανή της ΔΙ.ΑΣ. όσο και το περιπολικό που βρίσκονταν επί τόπου.

Μάλιστα ο ένας αστυνομικός αναγκάστηκε να «γαντζωθεί» στο πορτ παγκάζ του αυτοκινήτου, με τον δράστη να επιταχύνει για να καταφέρει να τον ρίξει από το αυτοκίνητο. Τότε ο άλλος αστυνομικός πυροβόλησε για να σταματήσει το αυτοκίνητο.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες ο αστυνομικός έχει τραυματιστεί και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, ενώ τραυματίστηκε και ο αλλοδαπός, καθώς φέρεται να δέχθηκε σφαίρα στο πόδι.

Να σημειώσουμε πως ο οδηγός έχει συλληφθεί.

Δείτε εικόνες:

Γνωστός κακοποιός με βαρύ ποινικό

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 35χρονος οδηγός, αλβανικής καταγωγής, είναι καταγεγραμμένος στις Αρχές με βαρύ ποινικό παρελθόν για υποθέσεις ναρκωτικών και κλοπών.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι Αρχές ασφαλείας έχουν ασχοληθεί στο παρελθόν με τον 35χρονο για σοβαρά ποινικά αδικήματα, ενώ έχει συλληφθεί και έχουν σχηματιστεί δικογραφίες σε βάρος του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.