ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Αυτός είναι ο 21χρονος υπόδικος που το έσκασε από το Γενικό Νοσοκομείο της Νίκαιας (φώτο)

Αυτός είναι ο 21χρονος υπόδικος που το έσκασε από το Γενικό Νοσοκομείο της Νίκαιας (φώτο)

Συναγερμός έχει σημάνει στις Αστυνομικές Αρχές, καθώς ένας 21χρονος υπόδικος κατάφερε να δραπετεύσει από το Γενικό Νοσοκομείο της Νίκαιας.

Η φωτογραφία του διαβιβάστηκε στις αστυνομικές υπηρεσίες, προκειμένου οι αστυνομικοί να μπορέσουν να τον αναγνωρίσουν σε τυχόν «συνάντησή» τους μαζί του.

Ο 21χρονος δραπέτευσε το πρωί της Παρασκευής από το νοσοκομείο, όπου είχε προγραμματισμένο ιατρικό ραντεβού.

Εκεί μεταφέρθηκε από τις φυλακές Αυλώνα, συνοδεία αστυνομικών, για εξετάσεις, όταν ξαφνικά διέφυγε της προσοχής τους και άρχισε να τρέχει.

​​​​​​​

​​​​​​​Τελικά κατάφερε να βγει από το Γενικό Νοσοκομείο Νίκαιας και να χαθεί από προσώπου γης. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 21χρονος βρέθηκε στη φυλακή για σοβαρή υπόθεση ληστείας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ. για τον εντοπισμό του εστιάζονται –κατά πληροφορίες- στη δυτική Αττική, χωρίς να αποκλείεται το σενάριο ο νεαρός υπόδικος να έχει βρει καταφύγιο σε κάποιον άλλο νομό για να κάνει πιο δύσκολο το έργο των Αρχών για τη σύλληψή του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.