ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Χάος και στο Ίλιον: Άγρια συμπλοκή με μπουνιές και κλωτσιές μεταξύ Ρομά – Βγήκαν μαχαίρια

Χάος και στο Ίλιον: Άγρια συμπλοκή με μπουνιές και κλωτσιές μεταξύ Ρομά – Βγήκαν μαχαίρια

Άγρια συμπλοκή με μπουνιές, κλωτσιές, ακόμη και μαχαίρια στο Ίλιον μεταξύ μελών δύο οικογενειών Ρομά.

Για σχεδόν τρία λεπτά διήρκησαν οι μάχες… σώμα με σώμα, ενώ ο ένας άντρας κρατούσε μαχαίρι.

Και οι δύο οι άνδρες χτύπησαν και μια ξανθιά γυναίκα.

Αντίσταση και σύλληψη…

Σύμφωνα με πληροφορίες όταν έφτασαν στο σημείο οι άνδρες της Ομάδας ΔΙΑ, τα μέλη της δεύτερης οικογένειας είχαν ήδη φύγει και ο ένας άντρας επιτέθηκε αναίτια στους αστυνομικούς, όντας και σε κατάσταση μέθης, με αποτέλεσμα οι άνδρες της ΕΛΑΣ να τον αφοπλίσουν, να τον συλλάβουν και να τον οδηγήσουν στο Αστυνομικό Τμήμα Ιλίου.

Ο άνδρας αντιστάθηκε και κατά την σύλληψή του, ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες δεν έχει καταγγείλει κανείς από τις δύο οικογένειες τίποτα στην αστυνομία αναφορικά με περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.