Οργιάζει η εγκληματικότητα-Θεσσαλονίκη: Απεβίωσε 44χρονος υπάλληλος ψιλικατζίδικου- Προσπάθησε να αποτρέψει την ληστεία

Στην περιοχή της Τούμπας

Οργιάζει η εγκληματικότητα-Θεσσαλονίκη: Απεβίωσε 44χρονος υπάλληλος ψιλικατζίδικου- Προσπάθησε να αποτρέψει την ληστεία

Την τελευταία του πνοή άφησε ένας 44χρονος υπάλληλος ψιλικατζίδικου, που δέχτηκε επίθεση από άνδρα, ο οποίος εισέβαλε περίπου στις 4 τα ξημερώματα στο κατάστημα όπου εργαζόταν, στην οδό Γρ. Λαμπράκη, στην Τούμπα Θεσσαλονίκης και αυτό ήταν το “λάθος του”.

Πήγε για δουλειά και προσπάθησε να αποτρέψει την ληστεία.

Η εγκληματικότητα οργιάζει αλλά η κυβέρνηση έχει άγχος να βγουν οι χιλιάδες αστυνομικοί να γράψουν πολίτες αν θα πιούν ένα καφέ και αν έχουν κάνει rapid test!

Σύμφωνα με πληροφορίες από την αστυνομία, ο δράστης έφτασε στο σημείο πεζός και κρατούσε πιστόλι.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο 44χρονος ημεδαπός έφερε σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις από χτύπημα που δέχθηκε με τη λαβή του όπλου του δράστη της ληστείας, όταν αντέδρασε και επιχείρησε να τον αποτρέψει.

Ο 44χρονος διεκομίσθη στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ όπου υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση, ωστόσο δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή και λίγο μετά τις 9:00 κατέληξε.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο δράστης απέσπασε χρηματικό ποσό από το ψιλικατζίδικο.

Το συμβάν ερευνούν αστυνομικοί του Τμήματος Εγκλημάτων κατά της Ζωής.

Όπως είπαν άτομα που εργάζονται στην περιοχή, το θύμα δεν δούλευε πολλά χρόνια στο συγκεκριμένο κατάστημα και δούλευε κυρίως τις βραδινές ώρες.

Η αστυνομία έχει πάρει υλικό από κάμερες ασφαλείας και το εξετάζει προκειμένου να βρει στοιχεία που θα οδηγήσουν στη σύλληψή του δράστη, ενώ έρευνα για το συμβάν διενεργούν αστυνομικοί του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.

Όπως δήλωσαν κάτοικοι της περιοχής και με βάση όσα άκουσαν, το θύμα πριν δολοφονηθεί φέρεται να αντιστάθηκε, ενώ οι ίδιοι κάνουν λόγο για μία περιοχή στην οποία σημειώνονται παρόμοια περιστατικά κυρίως από τοξικομανείς.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.