
Στο «φως» της δημοσιότητας έρχονται νέα στοιχεία σχετικά με τον πρώτο γάμο της 49χρονης εικαστικού, που πυροβόλησε τον οφθαλμίατρο έξω από το σπίτι του στο Χαλάνδρι.
Αξίζει να σημειωθεί πως είχε παντρευτεί στην Κεφαλονιά έναν ναυτικό, ο οποίος αρχικώς είχε αναγνωρίσει την πατρότητα του παιδιού, την οποία απέσυρε αργότερα.
Στις αρχές του 2002, η 49χρονη είχε γνωρίσει τον ναυτικό και παρουσιαζόταν στο νησί ως Ιταλίδα εικαστικός. Κάτοικοι λένε ότι είχε ζητήσει από τους γονείς του να φύγουν από το σπίτι τους για να το μετατρέψει σε ατελιέ. Και όταν οι δυο τους παντρεύτηκαν με πολιτικό, εκεί η 49χρονη δήλωσε την αλβανική της καταγωγή και τα οικιακά ως απασχόληση.
Σύμφωνα με πληροφορίες, αρκετοί κάτοικοι του νησιού υποστηρίζουν ότι ο γάμος τους ήταν λευκός, ώστε η εικαστικός να λάβει τα νομιμοποιητικά έγγραφα παραμονής της στη χώρα.
Μετά τον γάμο, ελάχιστες ήταν οι εμφανίσεις της στο νησί. Συγγενείς του ναυτικού δηλώνουν ότι ταλαιπώρησε την οικογένειά του με οικονομικές απαιτήσεις.
«Έκανε την ανοησία ο αδελφός μου και την παντρεύτηκε. Ούτε τότε ήθελα να τη δω, ούτε και τώρα. Με είχε ενοχλήσει δυο-τρεις φορές και ευτυχώς έφυγε. Δεν θέλω να ασχοληθώ άλλο με αυτή τη γυναίκα. Αν με καλέσει ο εισαγγελέας, τότε θα πω ό,τι ξέρω για εκείνη» λέει ο αδερφός του πρώην συζύγου της 49χρονης.
Το 2019 γεννιέται η κόρη της, καρπός του έρωτά της με οδοντίατρο των Αθηνών και το παιδί δηλώνεται ως κόρη του ναυτικού μέχρι το 2015, όταν το ζευγάρι χώρισε και ο ναυτικός αποποιήθηκε και την πατρότητα του παιδιού.
Το 2020 η 49χρονη επιστρέφει στην Κεφαλονιά και μένει στο σπίτι του νέου της συντρόφου και, σύμφωνα με δηλώσεις υπαλλήλων του ληξιαρχείου, τότε δήλωσε δικηγόρος και ζητούσε να ακυρωθεί ο γάμος της με τον ναυτικό γιατί «πλαστογράφησαν κάποιοι τα έγγραφα».
«Ερχόταν επανειλημμένως και μας απειλούσε “θα δείτε τι θα πάθετε, θα σας δείξω εγώ” και έλεγε ότι είχαμε χρηματιστεί από κάποιους για να πλαστογραφήσουμε τις ληξιαρχικές πράξεις του γάμου. Είχαμε θορυβηθεί και αναγκαστήκαμε να το αναφέρουμε στην αστυνομία» λέει υπάλληλος του δημαρχείου Ληξουρίου.
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.