ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Πυροβολισμοί ξανά στην Μπογκοτά της Ευρώπης: Αλβανοί Ρομά «γάζωσαν» με σφαίρες άτομο έξω από ΚΕΠ στο Κορωπί

Το θύμα έχει τραυματιστεί στο πόδι

Πυροβολισμοί ξανά στην Μπογκοτά της Ευρώπης: Αλβανοί Ρομά «γάζωσαν» με σφαίρες άτομο έξω από ΚΕΠ στο Κορωπί

Εκτός ελέγχου είναι η εγκληματικότητα στην Ελλάδα, καθώς για ακόμη μια ημέρα είχαμε πυροβολισμούς!

Συγκεκριμένα το πρωί της Τρίτης έπεσαν πυροβολισμοί έξω από ΚΕΠ στο Κορωπί, από τους οποίους τραυματίστηκε ένα άτομο.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ένα άτομο, μέσα από αυτοκίνητο, άνοιξε πυρ κατά ενός άλλου, έξω από ΚΕΠ που βρίσκεται επί της οδού Αγίων Αναργύρων.

Μαρτυρίες αναφέρουν πως ένας άνδρας, που περιγράφεται καραφλός με μούσι και μαύρη ζακέτα, άνοιξε πυρ εναντίον ενός άλλου, ενώ και ο δράστης, αλλά και το θύμα ήταν Ρομά.

Ο δράστης φέρεται να πυροβόλησε μέσα από ένα Opel Astra ενάντια στον άνδρα που επέβαινε σε ένα λευκό Audi S3.

Το θύμα έχει τραυματιστεί στο πόδι και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ τον παρέλαβε για να τον μεταφέρει στον Ερυθρό Σταυρό προκειμένου να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο δήμαρχος του Κορωπίου Δημήτρης Κιούσης, πρόκειται για επεισόδιο μεταξύ συμμοριών για έλεγχο εμπορίου ναρκωτικών.

Σε δηλώσεις του παράλληλα, σημείωσε πως η εξυπηρέτηση των πολιτών γίνεται έξω από το ΚΕΠ και όταν οι υπάλληλοι εξυπηρετούσαν «την περίπτωση Αλβανών Ρομά, κάποιοι ομόφυλοί τους, πυροβόλησαν τον έναν που περίμενε έξω».

«Φαντάζεστε τι συμβαίνει στην πόλη μας; Έντεκα χρόνια είμαι δήμαρχος και προειδοποιώ συνέχεια την αστυνομία για τις ενέργειες αυτών των ανθρώπων» συμπλήρωσε ο κ. Κιούσης και επανέλαβε πως υπάρχει ανταγωνισμός μεταξύ των διακινητών ναρκωτικών.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Καίνε ο ένας το σπίτι του άλλου, πυροβολούνται μεταξύ τους, όλο το Λεκανοπέδιο έρχεται εδώ για να πάρει ναρκωτικά» κατήγγειλε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.