ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Κατά τον ΣΥΡΙΖΑ επειδή δεν αναγνωρίζεται ο όρος «γυναικοκτονία» δολοφονούνται γυναίκες. Δηλαδή η γυναίκα είναι ιδιότητα και όχι άνθρωπος...

Τρόμος για 70χρονη στο Πόρτο Ράφτη – Κακοποιοί εισέβαλαν στο σπίτι της & τη λήστεψαν

Προσπάθησαν να τη δέσουν με ένα καλώδιο και μονωτική ταινία που είχαν πάνω τους

Τρόμος για 70χρονη στο Πόρτο Ράφτη – Κακοποιοί εισέβαλαν στο σπίτι της & τη λήστεψαν

Τον τρόμο έζησε μια 70χρονη γυναίκα στο Πόρτο Ράφτη, όταν τρεις άνδρες με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους εισέβαλαν τα ξημερώματα της Τρίτης στο σπίτι της και επιχείρησαν να δέσουν με καλώδιο τηλεφώνου και μονωτική ταινία για να τη ληστέψουν.

Το τρίο των κακοποιών αφού της άρπαξε χρυσαφικά, 500 ευρώ σε μετρητά και τέσσερα δερμάτινα μπουφάν, πήρε και το κινητό της και εξαφανίστηκε χωρίς ευτυχώς να την τραυματίσει.

Οι δράστες που φορούσαν μαύρα ρούχα και γάντια, τρύπωσαν στην μονοκατοικία της οδού Ορφανού παραβιάζοντας την εξώπορτα γύρω στις 02:45 το βράδυ.

Η γυναίκα, όπως κατέθεσε, βρισκόταν ξαπλωμένη στο σαλόνι και παρακολουθούσε τηλεόραση όταν ξαφνικά τους είδε να πετάγονται μπροστά της.

Με σπαστά ελληνικά της είπαν να τους δώσει μετρητά και ό,τι πολυτιμότερο υπήρχε στο σπίτι ενώ έπεσαν πάνω της και προσπάθησαν να τη δέσουν με ένα καλώδιο και μονωτική ταινία που είχαν πάνω τους.

Η ηλικιωμένη με δάκρυα στα μάτια τους παρακάλεσε να μην τη δέσουν γιατί αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας και τους υπέδειξε τα μέρη που είχε κρύψει μετρητά και κοσμήματα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο ένας εκ των δραστών έμεινε μαζί της να την επιτηρεί την ώρα που οι άλλοι δύο έκαναν πλιάτσικο. Τελικά οι δράστες άρπαξαν κοσμήματα, 500 ευρώ και τέσσερα δερμάτινα μπουφάν και εξαφανίστηκαν ευτυχώς χωρίς να κακοποιήσουν το θύμα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.