ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Βόλος: Ποινή κάθειρξης 12 ετών σε 70χρονο που βίαζε την 8χρονη εγγονή του

Πώς το έμαθαν οι γονείς

Βόλος: Ποινή κάθειρξης 12 ετών σε 70χρονο που βίαζε την 8χρονη εγγονή του

Ένοχος κατά πλειοψηφία, κρίθηκε ένας 70χρονος Βολιώτης για βιασμό κατ’ εξακολούθηση και αποπλάνηση της 8χρονης εγγονής του.

Συγκεκριμένα καταδικάστηκε σε ποινή κάθειρξης 12 ετών από το Μικτό Ορκωτό Εφετείο Λάρισας.

Ο κατηγορούμενος παππούς, που αρνήθηκε όλες τις κατηγορίες, σε ηλικία 70 ετών και για δύο χρόνια (σ.σ. σύμφωνα με το κατηγορητήριο από τα μέσα του 2014 έως τον Σεπτέμβριο του 2016) βίαζε κατ’ εξακολούθηση την εγγονή του (από 8 έως 10 ετών), όπως κατ’ επανάληψη ενεργούσε επίσης γενετήσιες πράξεις σε βάρος του μικρού κοριτσιού.

Πώς το έμαθαν οι γονείς

Ο παππούς φιλοξενούσε υποτίθεται την εγγονή τα μεσημέρια μετά το σχόλασμα, μόνο που όταν η μικρή εξομολογήθηκε στους γονείς της όσα βίωνε τα δύο χρόνια, «συγκλονιστήκαμε» όπως κατέθεσε χθες, Τρίτη, ο πατέρας του κοριτσιού, αδυνατώντας να πιστέψει πως βιαστής του κοριτσιού ήταν ο δικός του πατέρας και παππούς του παιδιού του.

Το Μικτό Ορκωτό Εφετείο Λάρισας έκρινε τελικά ένοχο κατά πλειοψηφία (σ.σ. μειοψήφησε ένας ένορκος) τον 70χρονο και για τις δύο κατηγορίες, ενώ μετά την αναγνώριση ελαφρυντικού του επέβαλλε συνολική ποινή κάθειρξης 12 ετών, με τον κατηγορούμενο να επιστρέφει στην Φυλακή.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

​​​​​​​Υπενθυμίζεται πως ο 70χρονος πρωτόδικα, τον Δεκέμβριο του 2017 από το ΜΟΔ Καρδίτσας είχε καταδικαστεί σε κάθειρξη 18 ετών.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.