ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Αγρίνιο – 13χρονη που επιτέθηκε σε συμμαθητή της: «Πήγα και του έχωσα τέσσερις σφαλιάρες»

Η μητέρα του παιδιού κατέθεσε μήνυση σε βάρος επτά μαθητών αλλά και στη διεύθυνση του σχολείου

Αγρίνιο – 13χρονη που επιτέθηκε σε συμμαθητή της: «Πήγα και του έχωσα τέσσερις σφαλιάρες»

Συγκλονίζουν τα όσα αναφέρει η 13χρονη που καταγράφηκε σε βίντεο να χτυπάει συμμαθητή της σε σχολείο του Αγρινίου.

Το βίαιο περιστατικό σημειώθηκε πριν μέρες, όταν η 13χρονη με τον συμμαθητή της είχαν πιαστεί στα χέρια και άλλοι μαθητές παρακολουθούσαν αμέτοχοι και έβγαζαν βίντεο, το οποίο ανέβηκε έπειτα στα social media.

Τώρα, η ανήλικη δίνει τη δική της εκδοχή για το συμβάν, κάνοντας λόγο για ένα παιδί που «δεν μας πηγαίνει αυτό το παιδί».

«Το παιδί αυτό δημιουργεί συνέχεια προβλήματα μέσα στην τάξη μας. Γενικά ό,τι πρόβλημα κι αν γίνεται, γίνεται από αυτόν» δηλώνει αρχικά.

Όπως λέει η ίδια, το επεισόδιο ξεκίνησε όταν τελείωσε το μάθημα και στον διάδρομο τα παιδιά άρχισαν να πετάνε χαρτάκια το ένα στο άλλο, όταν ξαφνικά τα πράγματα ξέφυγαν.

«Έτυχε εκείνη τη μέρα να ήμουν εγώ αυτό το παιδί που θα βάραγε. Έτυχε να μου χώσει αγκωνιά στην κοιλιά. Σαν τάξη δεν μπορούσαμε να κάνουμε τίποτα. Πήγα και του έχωσα τέσσερις σφαλιάρες».

«Μας πέταγε χαρτάκια σε όλους, μας έβριζε και τέτοια. Γενικά δεν μας πηγαίνει αυτό το παιδί» προσθέτει η 13χρονη.

Το θέμα πήρε έκταση από το μεσημέρι της ίδιας ημέρας, όταν η μητέρα του 13χρονου βρήκε το παιδί της χτυπημένο να κλαίει, χωρίς αρχικά να θέλει να της πει τι είχε συμβεί. Μία μέρα μετά, της αποκάλυψε τι συνέβη.

«Υπάρχουν έχθρες σε αυτό το δημοτικό και πλέον με τα καινούρια παιδιά, όποιος δεν τον πάει, αρχίζει και βαράει και βρίζει» περιγράφει άλλη μαθήτρια του σχολείου.

Στο βίντεο που δημοσιεύτηκε στο TikTok και έπειτα στο Instagram, ο μαθητής προσπαθεί να αποφύγει τα χτυπήματα χωρίς να ανταποδίδει, ενώ οι υπόλοιποι που βρίσκονται γύρω, καταγράφουν και παροτρύνουν την 13χρονη να συνεχίσει, σύμφωνα με το ίδιο κανάλι.

Σημειώνεται πως οι καθηγητές στο γυμνάσιο τόνισαν από την πρώτη στιγμή πως δεν ήταν μπροστά στο επεισόδιο.

Η μητέρα του παιδιού κατέθεσε μήνυση σε βάρος επτά μαθητών αλλά και στη διεύθυνση του σχολείου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σε αυτήν, μάλιστα, περιγράφονται και άλλες επιθετικές συμπεριφορές, ενώ ιδιαίτερη αναφορά γίνεται και στη στάση της διεύθυνσης του σχολείου, η οποία φέρεται να ζήτησε την απόσυρση της μήνυσης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.