ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ο Κασσελάκης θα τα «κουτσοκαταφέρει» στις ευρωκάλπες , ο Κούλης θα μείνει πρωθυπουργός, έτσι ή αλλιώς. Αυτόν τον Ανδρουλάκη λυπάμαι...

Αστυνομικοί εμπλέκονται σε κύκλωμα παράνομων ελληνοποιήσεων

Αστυνομικοί εμπλέκονται σε κύκλωμα παράνομων ελληνοποιήσεων

Αστυνομικοί εμπλέκονται σε μεγάλο κύκλωμα παράνομων ελληνοποιήσεων αλλοδαπών, όπως αποκαλύπτεται από την επιχείρηση της Διεύθυνσης Εσωτερικών Υποθέσεων που βρίσκεται σε εξέλιξη με στόχο την εξάρθρωσή του.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, στο κύκλωμα μετέχει σημαντικός αριθμός επίορκων αστυνομικών που υπηρετούν σε Τμήματα Ασφαλείας και Γραφεία Διαβατηρίων αστυνομικών τμημάτων της Αττικής.

Φερόμενο αρχηγικό μέλος εμφανίζεται, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές ενημέρωσης, αξιωματικός που υπηρετεί ως διοικητής σε Τμήμα Ασφαλείας της Δυτικής Αττικής.

Στο πλαίσιο της έρευνας έχουν προσαχθεί αστυνομικοί για τους οποίους υπάρχουν ενδείξεις εμπλοκής τους στο κύκλωμα, ενώ τις επόμενες ώρες αναμένεται κάποιοι από αυτούς να συλληφθούν και με την σε βάρος τους δικογραφία να οδηγηθούν στον Εισαγγελέα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το κύκλωμα, σύμφωνα με αρμόδιες πηγές, ενέχεται ανάμεσα σε άλλα και σε υφαρπαγές ταυτοτήτων και διαβατηρίων από αλλοδαπούς

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.