ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Ανατροπή: Η αδελφή πυροβόλησε τον 34χρονο στο Νέο Ηράκλειο και μετά αυτοκτόνησε! (upd)

Είχαν χάσει πρόσφατα την μητέρα τους

Ανατροπή: Η αδελφή πυροβόλησε τον 34χρονο στο Νέο Ηράκλειο και μετά αυτοκτόνησε! (upd)

(Ανανέωση – Αρχικό κείμενο 10:22) Μια οικογενειακή τραγωδία σημειώθηκε το πρωί της Τρίτης στο Νέο Ηράκλειο και συγκεκριμένα στην οδό Ολυμπίας 45, καθώς δύο αδέλφια βρέθηκαν νεκρά φέροντας τραύματα από σφαίρα.

Σύμφωνα με τις νέες πληροφορίες η αδελφή ήταν τελικά αυτή που πυροβόλησε τον 34χρονο και στη συνέχεια έδωσε τέλος στη ζωή της.

Το φονικό όπλο ήταν μία καραμπίνα, η οποία φέρεται να βρέθηκε δίπλα στην 29χρονη και έχει μεταφερθεί στα εργαστήρια της σήμανσης, ενώ παράλληλα ο άνδρας φέρεται να έχει δεχθεί πυροβολισμό από απόσταση, ως εκ τούτου δεν είναι αυτός που πυροβόλησε πρώτος.

Τα χέρια των νεκρών θα απαντήσουν στο ποιος ήταν τελικά αυτός που πυροβόλησε, καθώς θα υπάρχουν ίχνη πυρίτιδας.

Tα δύο αδέλφια εντοπίστηκαν νεκρά, μέσα σε λίμνη αίματος, από τον τρίτο αδελφό τους που μένει επίσης στην πολυκατοικία.

Τα δύο αδέλφια είχαν χάσει πρόσφατα τη μητέρα τους και αυτό τους είχε συγκλονίσει. Η ψυχολογική τους κατάσταση ήταν εξαιρετικά κακή, ωστόσο, κανείς δεν γνωρίζει πώς οδηγήθηκαν σε αυτή την τραγωδία.

Στην ίδια πολυκατοικία, σε διαφορετικά διαμερίσματα, διαμένουν ο πατέρας των δύο παιδιών και ο αδελφός τους, ο οποίος αυτή τη στιγμή καταθέτει προσπαθώντας να ρίξει φως σε αυτή την αδιανόητη τραγωδία.

Ο 34χρονος αδερφός

Τι λένε γείτονες για την οικογενειακή τραγωδία

Έξω από την πολυκατοικία της οδού Ολύμπου έσπευσαν αστυνομικές δυνάμεις, αλλά και γείτονες που γνώριζαν την οικογένεια προκειμένου να μάθουν τι έχει συμβεί.

«Tα παιδιά έχασαν τη μητέρα του πριν από 6-7 μήνες. Ταλαιπωρήθηκαν με τον θάνατο της καρκινοπαθούς μητέρα τους. Πέρασε πάρα πολλά. Τα αδέλφια δεν είχαν θέμα μεταξύ τους. Υπάρχει και ένας τρίτος αδελφός, αυτός εργάζεται κανονικά. Εγώ είμαι φίλος της οικογένειας, δεν γνωρίζω κανένα άλλο περιστατικό. Γνωρίζω και τον πατέρα ο οποίος έδωσε μάχη μετά το θάνατο της συζύγου», ανέφερε μιλώντας στους δημοσιογράφους γείτονας της οικογένειας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Ουδέποτε έδωσαν δικαιώματα. Ηταν εργατικοί και καλοί γονείς. Δεν αντιμετωπίζανε κάποιο πρόβλημα. Όταν κλείνει η πόρτα του αλλουνού δεν γνωρίζεις τι έχει. Τουλάχιστον προς τα έξω δεν έβγαινε ποτέ κάτι. Ηταν υπόδειγμα οικογένεια», λέει άνθρωπος που γνωρίζει την οικογένεια 40 χρόνια

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.