ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Νεκρά αδέρφια στο Νέο Ηράκλειο: Τα σενάρια και τα σημειώματά τους – «Υπήρχε πρόβλημα»

Το τραγικό συμβάν έγινε το πρωί της Τρίτης

Νεκρά αδέρφια στο Νέο Ηράκλειο: Τα σενάρια και τα σημειώματά τους – «Υπήρχε πρόβλημα»

Οικογενειακή τραγωδία σημειώθηκε στο Νέο Ηράκλειο Αττικής, όταν δύο αδέλφια εντοπίστηκαν νεκρά στο σπίτι όπου διέμεναν.

Συγκεκριμένα, το πρωί της Τρίτης, τα δύο αδέλφια, μία γυναίκα 29 ετών και ένας άνδρας 34, ανέβηκαν στο δώμα του διώροφου οικήματος της οικογένειας και λίγο αργότερα ακούστηκαν πυροβολισμοί.

Ο αδελφός τους άκουσε τα πυρά και έσπευσε να ανέβει για να δει τι συνέβη, όταν και τους εντόπισε νεκρούς.

Κατά πληροφορίες, βρέθηκαν νεκροί σε αντικρινούς καναπέδες και έφεραν τραύματα από όπλο, μία καραμπίνα.

Τα σενάρια και τα σημειώματά τους

Μέχρι στιγμής είναι συγκεχυμένες οι πληροφορίες σχετικά με το τι ακριβώς συνέβη στο σπίτι, με άλλες πληροφορίες να θέλουν τα αδέλφια να αυτοκτονούν και άλλα την 29χρονη να πυροβολεί τον αδελφό της και στη συνέχεια να αυτοκτονία

Πριν από μερικούς μήνες είχε πεθάνει η μητέρα τους, γεγονός που είχε βυθίσει την οικογένεια στη θλίψη.

Ο τρίτος αδελφός της οικογένειας φέρεται να είπε στην αστυνομία ότι αντιμετώπιζαν ψυχολογικά προβλήματα – λόγω της απώλειας της μητέρας – και το τελευταίο διάστημα είχε επιδεινωθεί η κατάστασή τους.

Επιπλέον, πληροφορίες αναφέρουν και τα δύο αδέρφια δεν εργάζονταν και η μακροχρόνια ανεργία, μαζί με τα αναπόφευκτα οικονομικά προβλήματα, τους είχαν καταβάλει.

Στο σημείο βρέθηκαν και δύο σημειώματα, τα οποία φαίνεται ότι επιβεβαιώνουν το σενάριο της αυτοκτονίας.

Σε λίγα λόγια, ανέφεραν τους λόγους για τους οποίους έβαλαν τέλος στη ζωή τους. Και στα δύο γράφονταν οι ίδιες λέξεις, με μόνη διαφορά να είναι τα ονόματά τους.

«Εγώ ο Β. Γ. αυτοκτονώ με δική μου ευθύνη. Κανένας άλλος δεν είναι υπεύθυνος για αυτή την πράξη μου» αναφέρει, ειδικότερα, το σημείωμα του 34χρονου.

«Υπήρχε πρόβλημα»

«Γνώριζα αρκετά την οικογένεια, περίπου 30 χρόνια. Τα παιδιά αυτά τα ήξερα από μικρά. Είναι μια τραγωδία αυτό που συνέβη» επεσήμανε o κ. Στράτος Ιωαννίδης, φαρμακοποιός της περιοχής.

«Υπήρχε πρόβλημα, έβλεπα θλίψη πάντα στα μάτια τους. Ο νεαρός ερχόταν πολύ συχνά και μου ζητούσε βοήθεια γιατί δεν μπορούσε να ξεπεράσει το θάνατο της μητέρας του. Τα δύο παιδιά ήταν μόνιμα στην ανεργία και αν είχαν δουλέψει, είχαν δουλέψει ευκαιριακά» είπε σε άλλο σημείο.

Την τελευταία φορά που είδε τα δύο αδέλφια, ήταν, όπως είπε, πολύ ανήσυχα.

«Πρέπει να ήταν πολύ δεμένα μεταξύ τους» επεσήμανε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Τον πυροβολισμό δεν τον άκουσα. Είδα την αστυνομία και έμαθα τι έγινε από ανθρώπους που μένουν απέναντί τους» σημείωσε αναφορικά με την ώρα της τραγωδίας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.