ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Καμίνια: 71χρονος Αιγύπτιος επιτέθηκε με μαχαίρι στην 61χρονη σύζυγό του

Όλα έγιναν μπροστά στα μάτια του παιδιού τους

Καμίνια: 71χρονος Αιγύπτιος επιτέθηκε με μαχαίρι στην 61χρονη σύζυγό του

Ένταση επικράτησε στα Καμίνια, όταν ένας Αιγύπτιος σε έξαλλη κατάσταση επιτέθηκε στη σύζυγό του με μαχαίρι μπροστά στα μάτια του παιδιού τους.

Η γυναίκα, κατάφερε να γλιτώσει την τελευταία στιγμή από τη μανία του συζύγου της και να ειδοποιήσει την Αστυνομία. Ο 71χρονος δράστης μετά την επίθεση εξαφανίστηκε και αναζητείται.

Το εφιαλτικό περιστατικό ακραίας ενδοοικογενειακής βίας σημειώθηκε στις 20:30 της Δευτέρας. Όπως κατήγγειλε η 61χρονη στο Τμήμα Καμινίων, ο σύζυγος της, της επιτέθηκε και αφού την εξύβρισε άρπαξε ένα μαχαίρι και την απειλούσε.

Μάλιστα απείλησε και τον γιο τους. Για το περιστατικό, ενημερώθηκε η Αστυνομία ενώ ο δράστης πρόλαβε και έφυγε από το σπίτι.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αξίζει να σημειωθεί ότι πρόκειται για ιδιαίτερα επικίνδυνο άτομο καθώς στο παρελθόν η γυναίκα, είχε προσφύγει και πάλι στις αρχές για ενδοοικογενειακή βία ενώ σύμφωνα με δικαστική απόφαση, ο συγκεκριμένος έπρεπε να επισκέπτεται μια φορά τον μήνα τον ψυχίατρο. Κάτι που όμως δεν έκανε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.