ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Σ.Παναγιωτόπουλος: Βρέθηκαν δύο προφίλ του σε πορνογραφικές ιστοσελίδες – Τι εξετάζει η Δίωξη

Σ.Παναγιωτόπουλος: Βρέθηκαν δύο προφίλ του σε πορνογραφικές ιστοσελίδες – Τι εξετάζει η Δίωξη

Νέες εξελίξεις στην υπόθεση του Στάθη Παναγιωτόπουλου, καθώς εντοπίστηκαν από τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος δύο προφίλ που διατηρούσε ο παρουσιαστής σε πορνογραφικά sites, σύμφωνα με πληροφορίες τηλεοπτικής εκπομπής.

Μέσα από αυτούς τους λογαριασμούς, ανέβαζε τα «ροζ» βίντεο από τις προσωπικές του στιγμές με τις πρώην συντρόφους του, οι Αρχές έχουν ζητήσει από δύο σελίδες πορνογραφικού περιεχομένου τις οποίες χρησιμοποιούσε ο παρουσιαστής να δουν τα ηλεκτρονικά του ίχνη ώστε να διαπιστωθεί αν συνέχιζε να ανεβάζει βίντεο και μετά το 2019, όταν έγινε η πρώτη μήνυση και το έτος που ο ίδιος ισχυρίζεται πως σταμάτησε να αναρτά υλικό.

Αν αποδειχθεί ότι εξακολουθούσε να ανεβάζει βίντεο, τότε θα αλλάξουν τα δεδομένα και από τα ίδια ηλεκτρονικά ίχνη θα φανεί και αν ο Στάθης Παναγιωτόπουλος είχε χρηματικό κέρδος από αυτή του δράση, κάτι που ο ίδιος έχει αρνηθεί.

Υπενθυμίζεται πως η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος πραγματοποίησε έρευνες στο σπίτι του Στάθη Παναγιωτόπουλου μετά τις σοκαριστικές καταγγελίες σε βάρος του για «revenge porn», από όπου και κατάσχεσε έναν ηλεκτρονικό υπολογιστή και ένα κινητό τηλέφωνο.

Από το κινητό που κατασχέθηκε στο σπίτι του 58χρονου παρουσιαστή λείπει η κάρτα SIM, γεγονός που έχει προβληματίσει τις Αρχές, ο δικηγόρος του, Απόστολος Λύτρας αναμένεται να υποβάλλει αίτημα στον ανακριτή ώστε ο 58χρονος να παραδώσει τη SIM, στην οποία ενδέχεται να υπάρχουν σημαντικά στοιχεία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Το κινητό μπορεί να μην είναι καν το νούμερο που χρησιμοποιεί. Να βρούμε από κλήσεις ή ό,τι μπορεί να διερευνηθεί κι άλλα στοιχεία για τη συγκεκριμένη υπόθεση» έχει τονίσει ο δικηγόρος του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.