ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Δύο νεκροί σε Σέρρες και Καρδίτσα εξαιτίας της κακοκαιρίας «Διομήδης»

50χρονος έχασε την ζωή του - Χτυπήθηκε από ρεύμα στη Λίμνη Πλαστήρα ενώ επιδιόρθωνε βλάβη

Δύο νεκροί σε Σέρρες και Καρδίτσα εξαιτίας της κακοκαιρίας «Διομήδης»

Ένας άνδρας εντοπίστηκε νεκρός σε ρέμα, στον ορεινό όγκο του Λαγκαδίου, στο Δήμο Βισαλτίας Σερρών, ενώ αγνοείται η σύζυγός του.

Από τις 12 το μεσημέρι είχε στηθεί έρευνα τόσο από την Αστυνομία όσο κι από την Πυροσβεστική για τον εντοπισμό του. Είχε προηγηθεί κλήση στον τριψήφιο αριθμό έκτακτης ανάγκης 112 μέσω του οποίου ενημερώθηκε η Διεύθυνση Αστυνομίας Σερρών και ξεκίνησαν οι αναζητήσεις.

Σύμφωνα με την κλήση, στη συγκεκριμένη περιοχή αγνοούνταν τα ίχνη δύο ατόμων, ενός άνδρα και μίας γυναίκας. Γύρω στις 4 μμ εντοπίστηκε νεκρός ο άνδρας από πυροσβέστες μέσα στο ρέμα. Η σορός του μεταφέρθηκε στο Κ.Υ. Νιγρίτας Σερρών.

Ένας 50χρονος πραγματοποιούσε εργασίες στα Καλύβια Πεζούλας στη Λίμνη Πλαστήρα, για να επιδιορθώσει βλάβη στο δίκτυο ηλεκτροδότησης που προκλήθηκε από την κακοκαιρία «Διομήδης».

Στο σημείο κλήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο τον παρέλαβε και τον μετέφερε στο Νοσοκομείο Καρδίτσας όπου δυστυχώς απλά διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Κατά τις πρώτες πληροφορίες ο εργαζόμενος ήταν μέλος συνεργείου εργολάβου που εκτελούσε εργασίες στα Καλύβια Πεζούλας για τον ΔΕΔΔΗΕ.

Πλημμύρες στην περιοχή Παλαμά προκάλεσε η κακοκαιρία Διομήδης

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Υπενθυμίζεται πως πλημμύρες στην περιοχή Παλαμά Καρδίτσας προκλήθηκαν απο την κακοκαιρία Διομήδης. Πολλές αγροτικές καλλιέργειες με σιτάρι,κριθάρι καθώς και κτηνοτροφικές μονάδες έπαθαν ζημιές από την πλημμύρα λόγω της υπερχείλισης των παραποτάμων του Πηνειού στην Περιοχή.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.