Φλώρινα: Χειροπέδες σε 34χρονο αλλοδαπό – Σε βάρος του εκκρεμούσαν δυο καταδικαστικές αποφάσεις

Συλλήψεις φυγόποινων για ναρκωτικά

Φλώρινα: Χειροπέδες σε 34χρονο αλλοδαπό – Σε βάρος του εκκρεμούσαν δυο καταδικαστικές αποφάσεις

Αστυνομικοί της Ομάδας Δίωξης Διασυνοριακού Εγκλήματος του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Κρυσταλλοπηγής συνέλαβαν σε περιοχή της Φλώρινας έναν 34χρονο αλλοδαπό, ο οποίος οδηγήθηκε στην φυλακή καθώς σε βάρος του εκκρεμούσαν δυο καταδικαστικές αποφάσεις.

Συγκεκριμένα, είχε καταδικαστεί σε ποινή φυλάκισης ενός έτους και τριών μηνών και χρηματική ποινή 3.000 ευρώ για ψευδή ανωμοτί κατάθεση και παράβαση της νομοθεσίας περί αλλοδαπών με απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Καρδίτσας και σε ποινή φυλάκισης τριών μηνών και χρηματική ποινή 3.000 ευρώ για παράβαση της νομοθεσίας περί αλλοδαπών με απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Φλώρινας. Ο αλλοδαπός οδηγήθηκε στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καστοριάς που διέταξε τον εγκλεισμό του.

Συλλήψεις φυγόποινων για ναρκωτικά

Στην Αριδαία, συνελήφθη από αστυνομικούς του τμήματος Αλμωπίας ένας φυγόποινος καθώς σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Εφετείου Κακουργημάτων Θεσσαλονίκης, με την οποία του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης πέντε ετών για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών. Με εντολή του εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πέλλας, οδηγήθηκε στη φυλακή για να εκτίσει την ποινή.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στην Ιστιαία Ευβοίας, συνελήφθη από αστυνομικούς του τοπικού τμήματος ένας Έλληνας διότι σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση του Μονομελούς Εφετείου Κακουργημάτων Ευβοίας, με ποινή φυλάκισης ενός έτους για παράβαση νομοθεσίας περί ναρκωτικών. Ο φυγόποινος παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χαλκίδας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.