ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Αχλάδι Ευβοίας: Χειροπέδες σε 33χρονη που έκαψε ζωντανό 68χρονο – Τον περιέλουσε με οινόπνευμα

Του είχε πάρει πάνω από 10.000 ευρώ

Αχλάδι Ευβοίας: Χειροπέδες σε 33χρονη που έκαψε ζωντανό 68χρονο – Τον περιέλουσε με οινόπνευμα

Το πρωί της Δευτέρας 17 Ιανουαρίου, συνελήφθη η 33χρονη που είχε επιτεθεί με οινόπνευμα και φωτιά σε 68χρόνο στο Αχλάδι Εύβοιας τη δεύτερη ημέρα του 2022.

Σύμφωνα με πληροφορίες, σε βάρος της είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης του κ. Ανακριτή Χαλκίδας ενώ το πρωί της Τρίτης 18/01 θα οδηγηθεί στα δικαστήρια.

Υπενθυμίζουμε ότι την τελευταία του πνοή άφησε υποκύπτοντας στα τραύματα του, ο 68χρονος άνδρας από το Αχλάδι της Εύβοιας εχθές Κυριακή 16/01.

Η νεαρή γυναίκα, πήγε στο σπίτι του θύματος, το απόγευμα της 2ας Ιανουαρίου 2022 και τον έλουσε με οινόπνευμα με σκοπό να τον κάψει ζωντανό ενώ αμέσως μετά έφυγε από το σπίτι, παρατώντας τον μόνο του και αβοήθητο.

Η γυναίκα είναι χρήστης ναρκωτικών, ενώ έχει απασχολήσει πολλές φορές τις αστυνομικές αρχές. Παραδέχθηκε στους αστυνομικούς του ΑΤ Λίμνης ότι όντως πήγε στο σπίτι να τον κάψει και τον παράτησε χωρίς να τον βοηθήσει.

Του είχε πάρει πάνω από 10.000 ευρώ

Σύμφωνα με πληροφορίες, η 32χρονη φαίνεται ότι δεν είναι πρώτη φορά που έβαζε στόχο την εν λόγω άνδρα, αφού στο παρελθόν του είχε αφαιρέσει πάνω από 10.000 ευρώ.

Ο άνδρας παρέμεινε από το βράδυ της 2ας Ιανουαρίου, αβοήθητος καθώς η παραλία Φραγκάκι, έχει λιγοστούς κατοίκους με αποτέλεσμα, να εντοπιστεί από περίοικους το απόγευμα της Πέμπτης 06/01 και να οδηγηθεί στο Κέντρο Υγείας Ιστιαίας, ενώ λίγο μετά τις 10.30 το βράδυ να βρίσκεται στα επείγοντα του Νοσοκομείου Χαλκίδας, λόγω της σοβαρότητας των εγκαυμάτων και λίγο αργότερα η κρίσιμη κατάσταση τον έφερε στο Νοσοκομείο “Ευαγγελισμός”, όπου βρίσκεται μέχρι και σήμερα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η 32χρονη, λόγω του ότι παρουσιάστηκε στο Τμήμα μετά το πέρας του αυτοφώρου, αφέθηκε ελεύθερη μετά την απολογία της ενώ αναμένεται να της ασκηθεί ποινική δίωξη κακουργηματικού βαθμού.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.