ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Κρήτη: Νέκρος βρεθηκε άνδρας στο χωράφι του – Αργούσε να επιστρέψει και τον αναζήτησαν

Κρήτη: Νέκρος βρεθηκε άνδρας στο χωράφι του – Αργούσε να επιστρέψει και τον αναζήτησαν

Ένα δυσάρεστο περιστατικό καταγράφηκε αργά το απόγευμα της Πέμπτης στο Ηράκλειο με έναν άνδρα να αφήνει την τελευταία του πνοή.

Σύμφωνα με πληροφορίες τοπικού μέσου, πρόκειται για έναν 66χρονο άνδρα ο οποίος βρέθηκε νεκρός σε χωράφι στο 6ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Ηρακλείου – Μοιρών, στην περιοχή των Αθανάτων.

Ο άτυχος 66χρονος είχε πάει πιθανότατα για αγροτικές εργασίες ωστόσο αργούσε να επιστρέψει κι έτσι προκλήθηκε ανησυχία στους οικείους του.

Λίγη ώρα αργότερα τον βρήκαν χωρίς τις αισθήσεις του και ο γιατρός του ΕKΑΒ που έσπευσε στο σημείο διαπίστωσε τον θάνατό του ο οποίος πιθανότατα επήλθε από παθολογικά αίτια.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Από την αστυνομία έχει αποκλεισθεί το ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.