ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερώτημα προς Κ.Βελόπουλο: Ο Ιησούς έγραψε τις επιστολές με το δεξί ή το αριστερό χέρι;

Δολοφονία Άλκη στη Θεσσαλονίκη: Βρήκαν νέο φονικό όπλο – Τον σκότωσαν με αφρικανική «ματσέτα»

Επιχείρηση της Αστυνομίας όπου βρίσκονται συνολικά τρεις σύνδεσμοι του «δικεφάλου του Βορρά»

Δολοφονία Άλκη στη Θεσσαλονίκη: Βρήκαν νέο φονικό όπλο – Τον σκότωσαν με αφρικανική «ματσέτα»

Νέο φονικό όπλο από την δολοφονία του άτυχου 19χρονου Άλκη στη Θεσσαλονίκη βρέθηκε στο σημείο της συμπλοκής.

Πρόκειται για μια αφρικανική «ματσέτα», η οποία θα εξεταστεί εάν την έφεραν πάνω τους οι δράστες της αιματηρής επίθεσης στη Θεσσαλονίκη που οδήγησε στον θάνατο του 19χρονου Άλκη, βρέθηκε λίγα μέτρα από το σημείο του εγκλήματος.

Το εν λόγω φονικό όπλο εντοπίστηκε σήμερα το πρωί, από δημοσιογράφο εκπομπής και έναν οδοκαθαριστή, στην άκρη του δρόμου, κάτω από ένα παρκαρισμένο αυτοκίνητο, στην οδό Νικολάου Πλαστήρα.

Το όπλο βρέθηκε σε απόσταση μόλις 15 μέτρων από τα σκαλιά της πολυκατοικίας που δολοφονήθηκε ο Άλκης.

Αμέσως ειδοποίησαν την αστυνομία και άνδρες της ΕΛ. ΑΣ έσπευσαν στο σημείο και πήραν το μαχαίρι. Πλέον, εξετάζεται εάν το συγκεκριμένο αντικείμενο το είχε πάνω του ένας από τους δράστες της αιματηρής επίθεσης και του έπεσε ή το πέταξε ενώ έφευγε από το σημείο.

Αυτή την ώρα ταυτόχρονη επιχείρηση της αστυνομίας λαμβάνει χώρα αυτή την ώρα στους συνδέσμους του ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη με στόχο τον εντοπισμό ατόμων που συνδέονται με τη δολοφονία του 19χρονου Άλκη.

Αστυνομικές δυνάμεις παραμένουν στις οδούς Παπάφη και Ορέστου, όπου βρίσκονται συνολικά τρεις σύνδεσμοι του «δικεφάλου του Βορρά», ενώ το ίδιο φαίνεται να συμβαίνει και στην περιοχή του Ευόσμου.

Το ενδιαφέρον των αστυνομικών εστιάζεται σε κτίρια που χρησιμοποιούν οπαδοί του ΠΑΟΚ, καθώς ο συλληφθείς ήταν οργανωμένος οπαδός της «Θύρας 4» στο κέντρο της πόλης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.