ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ντράπηκε ο Χίμλερ όταν άκουσε τον Μαγιορκίνη...

Αμφίκλεια Φθιώτιδας: 63χρονη γυναίκα με κινητικά προβλήματα κάηκε ζωντανή στο σπίτι της

Αμφίκλεια Φθιώτιδας: 63χρονη γυναίκα με κινητικά προβλήματα κάηκε ζωντανή στο σπίτι της

Τραγωδία στην Αμφίκλεια Φθιώτιδας, καθώς μία γυναίκα με κινητικά προβλήματα κάηκε ζωντανή μέσα στο σπίτι που έμενε μόνη της, χθες τα μεσάνυχτα της Πέμπτης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του lamiareport.gr, η φωτιά στο σπίτι της γυναίκας σημειώθηκε χθες, τα μεσάνυχτα της Πέμπτης, στην οδό Μουζέλη, στην Αμφίκλεια Φθιώτιδας.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι η φωτιά δεν προκλήθηκε από βραχυκύκλωμα κάποιας συσκευής, ενώ η θερμάστρα χαλαζία που χρησιμοποιούσε για να ζεσταθεί, βρέθηκε άθιχτη. Πιθανολογείται ότι η 63χρονη γυναίκα ίσως αποκοιμήθηκε με αναμμένο τσιγάρο και ξεκίνησε έτσι η φωτιά στην οικία της.

Η 63χρονη στην απέλπιδα προσπάθεια της να σωθεί, καθώς δε μπορούσε να μετακινηθεί λόγω των κινητικών προβλημάτων της, τηλεφώνησε σε μία αλλοδαπή γυναίκα που την πρόσεχε, φωνάζοντας σε απόγνωση, «βοήθεια έλα γρήγορα καίγομαι».

Η γυναίκα έφτασε γρήγορα στο σημείο, ενώ παράλληλα οι γείτονες προσπάθησαν να κατασβέσουν τη φωτιά με τα λάστιχα, αλλά δυστυχώς η γυναίκα κάηκε ζωντανή στο κρεβάτι της. Η πυροσβεστική υπηρεσία έφτασε σε λίγα λεπτά στο σημείο και κατέσβησε γρήγορα τη φωτιά, όμως για την 63χρονη ήταν ήδη αργά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τέλος, το αρμόδιο Τμήμα της Πυροσβεστικής θα εξακριβώσει τα ακριβή αίτια που προκάλεσαν την τραγωδία με το χαμό της 63χρονης γυναίκας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.