ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Απόπειρα απόδρασης από το τμήμα Γιαννιτσών

Απόπειρα απόδρασης από το τμήμα Γιαννιτσών

Οι φωνές των ενοίκων μιας πολυκατοικίας που βρίσκεται ακριβώς δίπλα στο αστυνομικό τμήμα Γιαννιτσών στην Πέλλα, κινητοποίησαν τους αστυνομικούς που ως τότε δεν είχαν αντιληφθεί ότι ένας νεαρός κρατούμενος «πετούσε» προς την ελευθερία.

Ο 30χρονος κρατούμενος που είχε συλληφθεί για ναρκωτικά, κατάφερε να βγάλει ένα από τα κάγκελα στο κελί των κρατητηρίων χωρίς να γίνει αντιληπτός από τους άνδρες του τμήματος και να δέσει ένα αυτοσχέδιο σχοινί που είχε φτιάξει χρησιμοποιώντας το σεντόνι του, με το οποίο βγήκε στο κενό.

Όμως, τη στιγμή που ετοιμαζόταν να πηδήσει στην ταράτσα του παρακείμενου κτιρίου, έγινε αντιληπτός. Οι αστυνομικοί τον συνέλαβαν πριν καταφέρει να διαφύγει, σε απόσταση λίγων μέτρων από το αστυνομικό τμήμα και του πέρασαν ξανά χειροπέδες. 

Φυσικά, οδηγήθηκε σε άλλο κελί…

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.