ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Εξάρθρωση συμμορίας ανηλίκων που διέπραττε κλοπές στην Κατερίνη

Εξάρθρωση συμμορίας ανηλίκων που διέπραττε κλοπές στην Κατερίνη

Οι αστυνομικές αρχές εξάρθρωσαν συμμορία ανηλίκων, που διέπραττε κλοπές σε σπίτια, επαγγελματικούς χώρους, ιατρεία, ακόμη και σε γραφείο πολιτικού κόμματος, στην Κατερίνη.

Πρόκειται για δύο 18χρονους, έναν 14χρονο κι έναν 16χρονο -ελληνικής καταγωγής- οι οποίοι κατηγορούνται για συνολικά 14 περιπτώσεις κλοπών κατά τις τελευταίες μέρες -από τις 20 έως τις 28 Νοεμβρίου.

Όπως έγινε γνωστό, συνελήφθησαν επ’ αυτοφώρω την ώρα που επιχείρησαν να κλέψουν ιατρείο.

Στην κατοχή τους βρέθηκε πλήθος κλοπιμαίων, ανάμεσα στα οποία ηλεκτρονικές και ηλεκτρικές συσκευές, εξαρτήματα ηλεκτρονικών υπολογιστών, ακόμη και είδη ρουχισμού και φιάλη αλκοόλ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.