ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Συμφωνούμε με τον «γίγαντα» Βαγγέλη: Αλλά να πάνε πρώτα τα παιδιά του στην πρώτη γραμμή!

Τραγωδία για το Πυροσβεστικό Σώμα: Πυροσβέστης κτυπήθηκε από καλώδιο υψηλής τάσης

Τραγωδία για το Πυροσβεστικό Σώμα: Πυροσβέστης κτυπήθηκε από καλώδιο υψηλής τάσης

Μια ανθρώπινη ζωή, ένας πυροσβέστης χάθηκε τόσο άδικα το βράδυ της Παρασκευής, 28.09.2018, στις Σέρρες. Ο πυροσβέστης «έπεσε» εν ώρα καθήκοντος, βυθίζοντας στην θλίψη την οικογένειά του και τους συναδέλφους του.

Πώς έχασε την ζωή του ο πυροσβέστης

Η τραγωδία έγινε στο Λιμνοχώρι Σερρών. Εκεί όπου ξέσπασε μια φωτιά σε ξερά χόρτα, για την οποία κλήθηκε η Πυροσβεστική.

Οκτώ πυροσβέστες με τέσσερα οχήματα έφτασαν στο σημείο και επιχείρησαν για την κατάσβεση.

Ένας εξ αυτών ήταν και ο άτυχος πυροσβέστης. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο άνδρας πάτησε ένα καλώδιο υψηλής τάσης, το οποίο είχε πιθανότατα κοπεί από τους ανέμους που έπνεαν στην περιοχή.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως βρήκε ακαριαίο θάνατο, από τα χιλιάδες βολτ που «χτύπησαν» το σώμα του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.