ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Τραγωδία στην Πατρών-Πύργου: 2 νεκροί μετά από τροχαίο – Σφοδρή σύγκρουση νταλίκας με 3 ΙΧ (φώτο)

Τραγωδία στην Πατρών-Πύργου: 2 νεκροί μετά από τροχαίο – Σφοδρή σύγκρουση νταλίκας με 3 ΙΧ (φώτο)

Με αίμα βάφτηκε η Ε.Ο. Πατρών – Πύργου για ακόμα μία φορά. Δύο άνθρωποι βρήκαν τραγικό τέλος μέσα στα συντρίμμια των οχημάτων τους.

Το τροχαίο σημειώθηκε λίγο πριν τις 15:30 το μεσημέρι του Σαββάτου στην Νέα Εθνική Οδό Πατρών – Πύργου στο ρεύμα προς Πάτρα, στο ύψος των φαναριών της ΒΙ.ΠΕ.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι στο τροχαίο ενεπλάκησαν τρία ΙΧ με νταλίκα.

Στο σημείο έσπευσαν τόσο η Μονάδα του ΕΚΑΒ όσο και ασθενοφόρα αλλά για δύο από τους επιβαίνοντες ήταν ήδη αργά καθώς άφησαν την τελευταία τους πνοή στην άσφαλτο.

Στην περιοχή βρέθηκαν και περιπολικά της ΕΛ.ΑΣ. για την ρύθμιση της κυκλοφορίας και την εκτροπή των οχημάτων προς την Παλαιά Εθνική Οδό καθώς εξαιτίας της σφοδρής σύγκρουσης των τριών ΙΧ ο δρόμος ήταν γεμάτος συντρίμμια.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.