ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Μαλακάσα: Φόβοι για βεντέτες ανάμεσα στους πρόσφυγες – Οι Αφγανοί σκότωσαν Σύριο πρόσφυγα

Μαλακάσα: Φόβοι για βεντέτες ανάμεσα στους πρόσφυγες – Οι Αφγανοί σκότωσαν Σύριο πρόσφυγα

Φασάριες και επεισόδια εκτυλίσσονται στον καταυλισμό των μεταναστών στην Μαλακάσα, με Αφγανούς να σκοτώνουν έναν Σύριο πρόσφυγα. Η ΕΛΑΣ φοβάται περαιτέρω επεισόδια και ότι το περιστατικό μπορεί να εξελιχθεί σε βεντέτα.

Ηδη έχουν γίνει έντεκα συλλήψεις για τη θανατηφόρο συμπλοκή. Υπενθυμίζεται πως όλα ξεκίνησαν, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, όταν το θύμα της ανθρωποκτονίας ή κάποιος συμπατριώτης του, που διαμένει στο κέντρο φιλοξενίας Μαλακάσας πέταξε μέσα σε κοντέϊνερ που έμενε ένας άνδρας από το Αφγανιστάν, έναν σκύλο. Η συγκεκριμένη ενέργεια θεωρήθηκε σοβαρή προσβολή, η οποία θα έπρεπε να απαντηθεί, με τον νεαρό από το Αφγανιστάν να ειδοποιεί τους ομοεθνείς του. Η άγρια συμπλοκή είχε αποτέλεσμα νεκρό έναν νεαρό από τη Συρία και 8 τραυματίες.

Ήταν τέτοια η βαναυσότητα της συμπλοκής και του εγκλήματος, που είχε χαρακτηριστικά και έντονου… παραδειγματισμού. Οι δράστες δεν δίστασαν να τοποθετήσουν ένα κινητό τηλέφωνο στο… στόμα του θύματος, που είχε πέσει νεκρός από τα αλλεπάλληλα χτυπήματα, τα οποία προήλθαν από ξυλοδαρμό και λιθοβολισμό.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.