ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ντράπηκε ο Χίμλερ όταν άκουσε τον Μαγιορκίνη...

«Πού ήταν τα ελικόπτερα την ώρα της φωτιάς;»- Νέα στοιχεία για τη φωτιά στο Μάτι από την Βαρβάρα Φύτρου

«Πού ήταν τα ελικόπτερα την ώρα της φωτιάς;»- Νέα στοιχεία για τη φωτιά στο Μάτι από την Βαρβάρα Φύτρου

Στοιχεία για το πού επιχειρούσαν τα ελικόπτερα ή αν βρίσκονταν καθηλωμένα στο έδαφος την ώρα της φονικής πυρκαγιάς στο Μάτι, ζητά από τις αρμόδιες αρχές η Βαρβάρα Φύτρου, η γυναίκα που έχασε τον σύζυγό της και τα δύο της παιδιά.

Στη αίτηση που υπέβαλε δια του συνηγόρου της Βασίλη Καπερνάρου, υποστηρίζει ότι την ώρα της φωτιάς υπήρχαν καθηλωμένα ελικόπτερα, τα οποία δεν επιχείρησαν, κάτι το οποίο πιθανόν ήταν καθοριστικό για την εξέλιξη των πραγμάτων.

Υπενθυμίζεται πως η Βαρβάρα Φύτρου, με τη μήνυση που έχει υποβάλει, έφερε την υπόθεση στο επίπεδο των ποινικών ευθυνών πολιτικών προσώπων αφού υπέβαλλε μήνυση κατά 7 ατόμων και κατά παντός άλλου υπευθύνου για το κακούργημα της ανθρωποκτονίας από πρόθεση με ενδεχόμενο δόλο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στο στόχαστρο της έχει βάλει τον δήμαρχο Μαραθώνα Ηλία Ψινάκη, την περιφερειάρχη Αττικής Ρένα Δούρου, τον τέως επικεφαλής της ΓΓ Πολιτικής Προστασίας Ιωάννη Καπάκη, τους τέως αρχηγούς της Πυροσβεστικής και της Αστυνομίας, τον υπουργό Εσωτερικών Πάνο Σκουρλέτη και τον τέως αναπληρωτή υπουργό Προστασίας του Πολίτη Νίκο Τόσκα, ζητώντας την ποινική τους δίωξη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.