ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ντράπηκε ο Χίμλερ όταν άκουσε τον Μαγιορκίνη...

Συνελήφθησαν Σύροι μετανάστες και λαθροδιακινητές

Συνελήφθησαν Σύροι μετανάστες και λαθροδιακινητές

Στην Κόρινθο, ύστερα από συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση της Ασφάλειας, στη Νέα Εθνική Οδό Αθηνών-Κορίνθου, συνελήφθησαν σήμερα τρία άτομο, ένας 32χρονος Έλληνας, ένας 36χρονος Ιρακινός και ένας 28χρονος Βούλγαρος, διότι μετέφεραν παράνομα και διευκόλυναν την έξοδο από τη χώρα, σε είκοσι μετανάστες από τη Συρία.

Πιο συγκεκριμένα, οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον 32χρονο και τον 36χρονο, να επιβαίνουν σε Ι.Χ. επιβατηγό αυτοκίνητο και να κινούνται επί της εθνικής οδού Αθηνών – Πατρών, με κατεύθυνση προς Πάτρα. Οι δύο άντρες λειτουργούσαν ως προπομποί σε Ι.Χ. φορτηγό αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 28χρονος Βούλγαρος, στο εσωτερικό του οποίου μετέφερε 20 Σύρους, οι οποίοι διέμεναν παράνομα στη χώρα.

Στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας, προέκυψε ότι οι ανωτέρω, είχαν παραλάβει τους Σύρους, λίγες ώρες νωρίτερα, από την Αθήνα, με σκοπό τη μεταφορά τους στο λιμάνι της Πάτρας, προκειμένου στη συνέχεια να φύγουν παράνομα από τη χώρα.

Τα οχήματα κατασχέθηκαν, ενώ σε βάρος των αλλοδαπών θα κινηθεί η διοικητική διαδικασία επιστροφής τους.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.