ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Γιος πασίγνωστης αστρολόγου στο κύκλωμα με την κοκαΐνη – Ποιος είναι;

Γιος πασίγνωστης αστρολόγου στο κύκλωμα με την κοκαΐνη – Ποιος είναι;

Αρχικό κείμενο: 14/11/2018- 23:56

Διεθνές κύκλωμα που προμήθευε, εισήγαγε και διακινούσε κοκαΐνη στην Ευρώπη και την Αυστραλία, το οποίο έχει “ρίζες” στην Ελλάδα με συμμετοχή μάλιστα γιου γνωστής Ελληνίδας αστρολόγου, εξάρθρωσε η Δίωξη Ναρκωτικών της Ασφάλειας Αττικής.

Η εξάρθρωση αυτή έγινε σε συνεργασία με την Αμερικάνικη DEA και αστυνομίες στην “Γηραιά Ήπειρο”, την Λατινική Αμερική και την Αυστραλία.

Στο μακρινό Εκουαδόρ, έπειτα από επιχείρηση της τοπικής Αστυνομίας, με την συνεργασία στελεχών της DEA και Έλληνα Αξιωματικού της Δίωξης Ναρκωτικών, εντοπίστηκε ιστιοπλοϊκό σκάφος στο οποίο οι δράστες είχαν κρύψει σε ειδικές κρύπτες, πάνω από 300 κιλά καθαρής κοκαΐνης.

Στην Ελλάδα, αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών της Ασφάλειας Αττικής, πραγματοποιούσαν τρεις συλλήψεις για την ίδια υπόθεση, ανάμεσά τους και το γιο διάσημης αστρολόγου με πολλές τηλεοπτικές εμφανίσεις.

Ο συγκεκριμένος άνθρωπος διατηρεί καφετέρια στα Νότια Προάστια, και φέρεται από την Ασφάλεια, μαζί με τους άλλους δυο συλληφθέντες, να έχουν παίξει κεντρικό ρόλο στην αγορά και μεταφορά της κοκαΐνης, στην Αυστραλία.

Ο έτερος των συλληφθέντων είναι επίσης γνωστός Αθηναίος, καθώς διατηρεί στα Νότια προάστια τις Αττικής μάντρα με μεταχειρισμένα πολυτελή αυτοκίνητα και πελάτες πολλούς επωνύμους Αθηναίους.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι ίδιες πηγές ενημέρωσης αναφέρουν πως στην Αυστραλία, η κοκαΐνη θα “έμπαινε” σε ειδικό παράνομο εργαστήριο προκειμένου να “κοπεί”. Να νοθευτεί δηλαδή, εκτιμώντας οι αστυνομικοί πως η αρχική ποσότητα θα έφθανε τελικά τον ένα τόνο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.