ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ντράπηκε ο Χίμλερ όταν άκουσε τον Μαγιορκίνη...

Οι απειλές μέλους του Ρουβίκωνα τον οδήγησαν στη σύλληψη- «Διώξτε τους αστυνομικούς γιατί θα σπάσουμε το νοσοκομείο»

Οι απειλές μέλους του Ρουβίκωνα τον οδήγησαν στη σύλληψη- «Διώξτε τους αστυνομικούς γιατί θα σπάσουμε το νοσοκομείο»

Στον εισαγγελέα σήμερα το ηγετικό στέλεχος του Ρουβίκωνα που συνελήφθη το Βράδυ της Δευτέρας στην περιοχή των Εξαρχείων.

Αφορμή για τη σύλληψή του 39χρονου, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ήταν παρέμβαση μελών του «Ρουβίκωνα» στο Νοσοκομείο Ερυθρός Σταυρός όπου νοσηλευόταν μέλος της αναρχικής συλλογικότητας που είχε τραυματιστεί κατά τη διάρκεια συμπλοκών με αστυνομικές δυνάμεις στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας.

Ο εν λόγω άντρας, όταν κατά την παραμονή τους στον θάλαμο αντιλήφθηκαν την παρουσία ενός αστυνομικού στον δίπλα θάλαμο, ο οποίος φρουρούσε ένα αλλοδαπό κρατούμενο, φέρεται να απείλησε τηλεφωνικά στέλεχος του νοσοκομείου πως αν δεν φύγουν οι αστυνομικοί από το νοσοκομείο, τα μέλη της αναρχικής συλλογικότητας, θα προβούν σε καταστροφές.

«Διώξτε τους αστυνομικούς γιατί θα σπάσουμε το νοσοκομείο» φέρεται να είπε ηγετικό μέλος της αναρχικής συλλογικότητας Ρουβίκωνας, σε τηλεφωνική επικοινωνία στο νοσοκομείο Ερυθρός Σταυρός.

Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του, οδηγείται σήμερα στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΛΑΣ

«Ποινική δικογραφία αυτόφωρης διαδικασίας σχηματίσθηκε από την Υποδιεύθυνση Κρατικής Ασφάλειας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής σε βάρος 39χρονου ημεδαπού, ο οποίος συνελήφθη σήμερα το απόγευμα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όπως διακριβώθηκε, ο προαναφερόμενος τηλεφώνησε χθες το βράδυ σε νοσοκομείο της Αθήνας, όπου νοσηλευόταν φρουρούμενος αλλοδαπός συλληφθείς την 17-11-2018 στα Εξάρχεια, για επιθέσεις σε βάρος αστυνομικών και απαίτησε εκβιαστικά από τους αρμοδίους του νοσοκομείου να αποχωρήσουν οι αστυνομικοί – φρουροί, απειλώντας σε διαφορετική περίπτωση με βιαιοπραγίες».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.