ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στο έδαφος!

Τραγωδία: Πατέρας πέντε παιδιών έβαλε τέλος στην ζωή του στην Αμαλιάδα – Τον βρήκε η γυναίκα του να κρέμεται!

Τραγωδία: Πατέρας πέντε παιδιών έβαλε τέλος στην ζωή του στην Αμαλιάδα – Τον βρήκε η γυναίκα του να κρέμεται!

Τέλος στη ζωή του έβαλε το πρωί της Τετάρτης 59χρονος στην Αμαλιάδα, πατέρας πέντε παιδιών, ο οποίος απαγχονίστηκε σε αγροτική περιοχή επί της οδού Ναυαρίνου που οδηγεί στα Σαβάλια.

Τραγική φιγούρα η σύζυγός του, η οποία ανυποψίαστη πήγε να τον αναζητήσει στο σημείο και τον αντίκρισε κρεμασμένο με σχοινί από ένα δένδρο.

Ο 59χρονος, ο οποίος μοχθούσε για το μεροκάματο για να ζήσει την οικογένειά του, έφυγε χθες το πρωί από το σπίτι του και πήγε σε κτήμα φίλου του, που απουσιάζει από την Αμαλιάδα, προκειμένου να ταΐσει τα σκυλιά. Κάτι που συνήθιζε να κάνει σε καθημερινή βάση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ωστόσο, καθυστέρησε να επιστρέψει στο σπίτι, στο κινητό δεν απαντούσε και έτσι η σύζυγός του ξεκίνησε να πάει στο σημείο που βρίσκεται το κτήμα. Η γυναίκα δεν φανταζόταν αυτό που θα αντίκριζε στο σημείο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.