ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Λάρισα: «Μπούκαραν» στο σπίτι ληστή για να τον συλλάβουν και βρήκαν κορίτσι που αγνοείτο από τον Δεκέμβριο

Λάρισα: «Μπούκαραν» στο σπίτι ληστή για να τον συλλάβουν και βρήκαν κορίτσι που αγνοείτο από τον Δεκέμβριο

Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι αστυνομικοί, όταν εισέβαλαν στο σπίτι του 20χρονου ληστή για να τον συλλάβουν.

Τα ίχνη ενός κοριτσιού που είχε εξαφανιστεί από τον περασμένο Δεκέμβριο από το σπίτι του στην Γερμανία εντόπισαν οι άντρες της Ασφάλειας Λάρισας όταν έκαναν έφοδο στο σπίτι του 20χρονου ο οποίος συνελήφθη για την ληστεία σε ενεχυροδανειστήριο στη Λάρισα πριν λίγες ημέρες.

Οι αστυνομικοί έκαναν έφοδο για να συλλάβουν τον ληστή στο σπίτι του στον Αμπελώνα και βρέθηκαν προ εκπλήξεως, καθώς βρήκαν μέσα ένα φοβισμένο 14χρονο κορίτσι από την Γερμανία.

Όπως αποδείχθηκε την ανήλικη αναζητούσαν οι γονείς της από τον Δεκέμβριο και είχε δοθεί σήμα και στην Ιντερπόλ, τις γερμανικές αρχές, αλλά και την ελληνική αστυνομία.

Όταν οι αστυνομικοί ρώτησαν το κορίτσι τι είχε συμβεί, τους είπε ότι είχε ακολουθήσει τον 20χρονο από την Γερμανία, ένα αγνοία των γονιών της που την αναζητούσαν.

Άμεσα ειδοποιήθηκε μέσω της Ιντερπόλ και των Γερμανικών αρχών η οικογένεια του κοριτσιού και ήδη έρχεται ο πατέρας στην Ελλάδα για να το παραλάβει.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πηγή: onlarissa

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.