ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Τορόντο: «Serial killer» ομολόγησε οκτώ φόνους – Είχε «ξεκληρίσει» την γκέι κοινότητα της πόλης

Τορόντο: «Serial killer» ομολόγησε οκτώ φόνους – Είχε «ξεκληρίσει» την γκέι κοινότητα της πόλης

Ένοχος για τους φόνους οκτώ ανδρών, οι οποίοι εξαφανίστηκαν κατά την περίοδο από το 2010 έως το 2017, δήλωσε ένας κηπουρός από το Τορόντο.

Πρόκειται για τον 67χρονο Μπρους ΜακΆρθουρ, ο οποίος συνελήφθη πριν από ένα χρόνο για τους φόνους δύο ανδρών. Στη συνέχεια, ερευνώντας έτι περαιτέρω την υπόθεση, η Αστυνομία του απήγγειλε κατηγορίες για άλλες έξι υποθέσεις.

Τα περισσότερα από τα θύματα του ΜακΆρθουρ σχετίζονταν με το περίφημο «Gay Village» του Τορόντο, μια γειτονιά στην «καρδιά» της πόλης, που κατοικείται κυρίως από ομοφυλόφιλους.

Η υπόθεση συγκλονίζει την γκέι κοινότητα της καναδικής μεγαλούπολης, καθώς επί χρόνια οι ομοφυλόφιλοι κάτοικοι της περιοχής ανέφεραν στην αστυνομία ότι υπήρχε ένας «serial killer» που τους είχε βάλει στο στόχαστρο, όμως οι εκκλήσεις τους για βοήθεια έπεφταν στο κενό.

Το πλέον ανατριχιαστικό της υπόθεσης είναι ότι τα οστά πολλών εκ των θυμάτων του 67χρονου κηπουρού βρέθηκαν μέσα σε… γλάστρες, σε οικόπεδο στη γειτονιά Leaside του Τορόντο.

Ορισμένα από τα θύματα του ΜακΆρθουρ:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.