ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Παραμύθια τα περί «αγνοούμενων παιδιών» στον Έβρο! – Έλεγε ψέματα ο Ιρακινός παράνομος μετανάστης

Παραμύθια τα περί «αγνοούμενων παιδιών» στον Έβρο! – Έλεγε ψέματα ο Ιρακινός παράνομος μετανάστης

Σταμάτησαν πριν από λίγο οι έρευνες στον ποταμό Έβρο για τον εντοπισμό τριών «ανήλικων προσφύγων και της μητέρας» τους που φέρονταν να αγνοούνται, καθώς ο Ιρακινός παράνομος μετανάστης για άγνωστους λόγους σκαρφίστηκε το παραμύθι ότι «χάθηκε η οικογένεια», που δεν… είχε.

Τα συνεργεία διάσωσης με την συνδρομή του Ελληνικού Στρατού έδιναν από χθες το πρωί «μάχη» με τον χρόνο, προκειμένου να εντοπιστούν οι τέσσερις «πρόσφυγες» που φέρονταν ως αγνοούμενα στην περιοχή Πετράδες Έβρου, όταν η φουσκωτή βάρκα στην οποία επέβαιναν βυθίστηκε στα νερά του ποταμού.

Έλληνες στρατιώτες με την αστυνομία κατάφεραν την πρώτη στιγμή να διασώσουν από νησίδα του ποταμού 8 από τα συνολικά 12 άτομα που φέρονται να επέβαιναν στο φουσκωτό, που τους είχαν επιβιβάσει Τούρκοι υποτιθέμενοι «δουλέμποροι»

Διασώθηκαν έξι ενήλικες και δύο παιδιά, όλοι τους ιρακινής καταγωγής.

Ο ένας από τους διασωθέντες ανέφερε στα συνεργεία διάσωσης ότι αγνοείται η γυναίκα του και τα τρία του παιδιά κι από τότε σήμανε συναγερμός.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, μετά από 30 ώρες, οι έρευνες σταμάτησαν.

Μάλιστα αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι δεν υπάρχουν αγνοούμενοι καθώς ο άνδρας, πολύ απλά έλεγε ψέματα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η συνέχεια είναι γνωστή: Καταγραφή με ότι στοιχεία δώσουν οι μετανάστες και στη συνέχεια εγκατάσταση σε περιοχή της επιλογής τους με τον απαράβατο όρο απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.