Κορώνη: Οδηγός σχολικού έχασε τις αισθήσεις του στο δρόμο – «Ήρωας» ένας μαθητής που παρενέβη και πάτησε φρένο

Κορώνη: Οδηγός σχολικού έχασε τις αισθήσεις του στο δρόμο – «Ήρωας» ένας μαθητής που παρενέβη και πάτησε φρένο

Τέλος καλό όλα καλά μπορούν να λένε ανακουφισμένοι μαθητές στην Κορώνη, όταν κατά την επιστροφή τους στο σπίτι με το σχολικό, ο οδηγός έχασε τις αισθήσεις του. Ευτυχώς παρενέβη ένας μαθητής και πάτησε το φρένο.

Το περιστατικό συνέβη την Δευτέρα, όταν ο οδηγός εκτελούσε το δρομολόγιο Χαρακοπιό – Χρυσοκελλαριά, επιστρέφοντας τους μαθητές στο σπίτι τους από το σχολείο.

Ωστόσο κατά τη διάρκεια της διαδρομής, ένα αιφνίδιο πρόβλημα υγείας έκανε τον 52χρονο οδηγό να χάσει τις αισθήσεις του ενώ οδηγούσε.

Ο οδηγός, χωρίς να προλάβει να αντιδράσει και να σταματήσει το λεωφορείο, έπεσε στο τιμόνι αναίσθητος.

Ευτυχώς ένας μαθητής Γυμνασίου που βρισκόταν στις μπροστινές θέσεις αντέδρασε αστραπιαία και πάτησε το φρένο του οχήματος.

Ο οδηγός διακομίσθηκε στο Νοσοκομείο Καλαμάτας, ενώ οι μαθητές ασφαλείς επέστρεψαν στο σπίτι τους.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πηγή: tharrosnews

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.