ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Έκρηξη στο Tennis Club στο Μαρούσι- Κανείς δεν κατάλαβε τι συνέβη

Έκρηξη στο Tennis Club στο Μαρούσι- Κανείς δεν κατάλαβε τι συνέβη

Μια περίεργη υπόθεση ερευνούν οι αστυνομικές Αρχές. Ένας υπάλληλος του Tennis Club στο Μαρούσι κάλεσε τις Αρχές το πρωί της Κυριακής, λέγοντας πως υπάρχουν φθορές στις εγκαταστάσεις, σπασμένες τζαμαρίες κλπ.

Η… αποκάλυψη στο Tennis Club!
Στο σημείο έφτασαν άμεσα αστυνομικοί και μέλη του ΤΕΕΜ, διαπιστώνοντας πως είχε εκραγεί ένας εκρηκτικός μηχανισμός!

Το περίεργο, ωστόσο, είναι πως κανείς δεν είδε τίποτα, κανείς δεν άκουσε τίποτα και δεν υπήρξε καμία προειδοποίηση. Στο ότι κανείς δεν αντελήφθη τίποτα, φαίνεται να έβαλε το «χεράκι» του και ο καιρός, αφού οι άνεμοι ήταν -και είναι και σήμερα- «λυσασμένοι», συνεπώς «εξηγείται» το ότι δεν υπήρξαν μαρτυρίες.

Ανάληψη ευθύνης δεν υπάρχει ακόμη και οι Αρχές δεν μπορούν προς το παρόν να ξέρουν τι μπορεί να κρύβεται πίσω από την επίθεση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τις έρευνες ανέλαβε η Ασφάλεια, ενώ ενημερώνεται και η Αντιτρομοκρατική.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.