Άγριο έγκλημα τα ξημερώματα στα Πετράλωνα με θύμα νεαρό Πακιστανό και δράστες δύο Έλληνες ο ένας εκ των οποίων είναι πυροσβέστης.

Στις 3.20 τα ξημερώματα οι περίοικοι στην οδό Τριών Ιεραρχών 65 στα Πετράλωνα ενημέρωσαν την αστυνομία για κάποιο επεισόδιο μεταξύ τριών ανδρών έξω από ένα καφενείο.

Μέχρι να φτάσει η αστυνομία ήταν ήδη αργά. Όπως περιέγραψαν οι μάρτυρες δύο άνδρες άρχισαν να χτυπούν τον τρίτο που ήταν πάνω στο ποδήλατό του.  Ο ένας από αυτούς τον χτύπησε με στιλέτο και ο άνδρας σωριάστηκε στο έδαφος.

Οι δυο δράστες διέφυγαν με ένα μηχανάκι μικρού κυβισμού   οδηγός ταξί όμως που είδε τα πάντα, κατέγραψε τον αριθμό της πινακίδας και έτσι άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ που είχαν ενημερωθεί για το περιστατικό και περιπολούσαν στην περιοχή τους συνέλαβαν λίγη ώρα αργότερα στο Σύνταγμα.

Αποδείχθηκε πως οι δράστες είναι δυο Έλληνες 28 και 24 ετών και πως το θύμα ήταν μόλις 27 ετών, Πακιστανικής καταγωγής.

Όπως ισχυρίστηκαν οι δύο Έλληνες, ο ένας εκ των οποίων είναι πυροσβέστης και υπηρετεί στο Μαρκόπουλο, επιτέθηκαν στον μετανάστη γιατί τους έκλεισε το δρόμο με το ποδήλατό του. Επάνω τους εκτός από το στιλέτο και ένα μαχαίρι.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr