ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ο Κασσελάκης θα τα «κουτσοκαταφέρει» στις ευρωκάλπες , ο Κούλης θα μείνει πρωθυπουργός, έτσι ή αλλιώς. Αυτόν τον Ανδρουλάκη λυπάμαι...

Μαρούσι: Τρεις συλλήψεις για την αιματηρή συμπλοκή με έναν νεκρό

Οι τρεις συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα

Μαρούσι: Τρεις συλλήψεις για την αιματηρή συμπλοκή με έναν νεκρό

Η ΕΛ.ΑΣ. προχώρησε σε τρεις συλλήψεις για το αιματηρό επεισόδιο που σημειώθηκε στο Μαρούσι και είχε σαν αποτέλεσμα ένας 23χρονος να χάσει τη ζωή του. 

Σύμφωνα με πληροφορίες ο ένας εκ των τριών συλληφθέντων ήταν ο τραυματίας που νοσηλευόταν φρουρούμενος στο νοσοκομείο ΚΑΤ, από όπου πήρε εξιτήριο χθες και στη συνέχεια προχώρησαν οι Αρχές στην κράτησή του.

Οι τρεις συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα και η κατηγορία που τους βαραίνει είναι εκείνη της συμμετοχής σε συμπλοκή.

Το χρονικό της δολοφονικής επίθεσης έξω από νυχτερινό κέντρο στο Μαρούσι

Θύμα της επίθεσης ήταν ένας 23χρονος που δέχθηκε επίθεση με μαχαίρι στο λαιμό, ενώ τραυματίστηκαν ένας 26χρονος φαντάρος και ένας 23χρονος. Ο φαντάρος ήταν στην παρέα του δράστη ενώ ο άλλος τραυματίας είναι από την πλευρά του θύματος.

Αφορμή της συμπλοκής ήταν ότι ένας από τους εμπλεκόμενους, άγνωστο ακόμα ποιος, φέρεται να είπε: «Κάνε πιο πέρα, με κοίταξες στραβά». Ο δράστης φέρεται να ήταν μέσα στο κλαμπ και όσο διασκέδαζε, φαίνεται πως ήρθε για ασήμαντη αφορμή σε λεκτική αντιπαράθεση με άλλο άτομο. Το άτομο αυτό, λίγο αργότερα, έφυγε και επέστρεψε στο μαγαζί έχοντας ως ενίσχυση τον 23χρονο, που έπεσε νεκρός από τη μαχαιριά του δράστη.

Έπειτα ο δράστης, βγήκε με την παρέα του έξω όπου ξεκίνησε η φονική συμπλοκή. Κατά τη διάρκεια της συμπλοκής ο 23χρονος έβγαλε το όπλο που είχε στη ζώνη του και επιχείρησε να πυροβολήσει. Το όπλο, όμως, φέρεται να μπλόκαρε με αποτέλεσμα το παραλίγο θύμα να γίνει θύτης και να καρφώσει το μαχαίρι στον λαιμό του 23χρονου αφήνοντάς τον αιμόφυρτο στο έδαφος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Παράλληλα, κατά το περιστατικό, τραυματίστηκε κι ένας 26χρονος ο οποίος φέρει τραύμα στην κοιλιακή χώρα αλλά και ένα ακόμη άτομο το οποίο νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Ερυθρός Σταυρός φέρνοντας ελαφρύ τραύμα από μαχαίρι στην πλάτη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.