Έλληνας καταζητείται για τη δολοφονία της συζύγου του στο Πουκέτ – Τη βρήκαν φιμωμένη και δεμένη στο κρεβάτι

Έλληνας καταζητείται για τη δολοφονία της συζύγου του στο Πουκέτ – Τη βρήκαν φιμωμένη και δεμένη στο κρεβάτι

Η αστυνομία στο Πουκέτ της Ταϊλάνδης καταζητεί έναν Ελληνα ως ύποπτο για τη δολοφονία της 43χρονης συζύγου του.

Η 43χρονη Νιραμόν βρέθηκε νεκρή στο διαμέρισμα στο οποίο έμενε το ζευγάρι, με ένα μαύρο πανί στο στόμα και τα χέρια της και τα πόδια της δεμένα σε κρεβάτι. Ο 42χρονος σύζυγός της έφυγε από την Ταϊλάνδη για το Ντουμπάι, λίγες ώρες αφότου η γυναίκα εθεάθη για τελευταία φορά ζωντανή.

Οι αρχές της Ταϊλάνδης εκτιμούν ότι έχει επιστρέψει στην Ελλάδα και έχουν ζητήσει από την Ιντερπόλ να εκδώσει κόκκινο σήμα για τη σύλληψή του. Την άτυχη γυναίκα βρήκε νεκρή στις 16 Φεβρουαρίου ο ιδιοκτήτης του διαμερίσματος στο οποίο έμενε το ζευγάρι και ειδοποίησε την οικογένεια του θύματος.

Ο 42χρονος Ελληνας, σύμφωνα με τα τοπικά ΜΜΕ, εργαζόταν ως «πόρτα» σε νυχτερινό κλαμπ της Αθήνας, ενώ έχει μια κόρη, που απέκτησε με άλλη γυναίκα στην Ελλάδα. Κατά τη διάρκεια του γάμου του με την 43χρονη Νιραμόν, ήταν ζηλιάρης και καταπιεστικός, σύμφωνα με την οικογένεια του θύματος. Άνθρωπος του περιβάλλοντός της δήλωσε ότι οι συγγενείς της 43χρονης ανησυχούσαν για την ασφάλειά της.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Είχε απειλήσει ότι θα την σκότωνε αν τον εγκατέλειπε και μια από τις αδελφές της Νιραμόν είχε πάει τότε στο αστυνομικό τμήμα για να καταγγείλει τις απειλές αυτές», σύμφωνα με την οικογένειά της. Αυτό είχε συμβεί το 2016, αλλά ένα χρόνο αργότερα το ζευγάρι παντρεύτηκε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.