ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Μαχαίρωσαν οπαδό του Ολυμπιακού στα Πετράλωνα- Σοκαριστικό βίντεο από την επίθεση

Μαχαίρωσαν  οπαδό του Ολυμπιακού στα Πετράλωνα- Σοκαριστικό βίντεο από την επίθεση

Ακόμα ένα κρούσμα οπαδικής βίας σημειώθηκε το βράδυ της Τρίτης στα Πετράλωνα. Οπαδοί του Παναθηναϊκού επιτέθηκαν σε οπαδού του Ολυμπιακού, ο οποίος διακομίσθηκε στο νοσοκομείο, έχοντας μαχαιρωθεί στα πλευρά. Το σοκαριστικό βίντεο της επίθεσης.

Η κατάσταση έχει ξεφύγει τελείως στην κόντρα μεταξύ των οπαδών του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού. Φίλοι του «τριφυλλιού» ξυλοκόπησαν φίλο του Ολυμπιακού το βράδυ της Τρίτης (21/5) στα Πετράλωνα. Ο άτυχος οπαδός διακομίσθηκε στο νοσοκομείο, έχοντας μαχαιρωθεί στα πλευρά.

Ο φίλος των «ερυθρολεύκων» μπήκε σε ένα καφενείο, στην προσπάθεια του να αποφύγει τους δράστες, ωστόσο το επεισόδιο συνεχίστηκε και εκεί και φέρεται να προκλήθηκαν κάποιες υλικές ζημιές.

Κυκλοφόρησε, μάλιστα, βίντεο, το οποίο έχει τραβηχτεί από τους περίοικους της περιοχής, οι οποίοι βγήκαν στα μπαλκόνια από τη φασαρία που άκουσαν και κατέγραψαν σοκαριστικές εικόνες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.