ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Βίντεο ντοκουμέντο που τράβηξε ο ίδιος ο Βαγγέλης Γιακουμάκης προβλήθηκε στη δίκη για το θάνατο του

Βίντεο ντοκουμέντο που τράβηξε ο ίδιος ο Βαγγέλης Γιακουμάκης προβλήθηκε στη δίκη για το θάνατο του

Ένα βίντεο ντοκουμέντο το οποίο είχε τραβήξει ο ίδιος ο Βαγγέλης Γιακουμάκης προβλήθηκε σήμερα στην αίθουσα του δικαστηρίου όπου συνεχίζεται η δίκη για τον θάνατο του.

Το βίντεο, το οποίο έφερε στο φως το δελτίο ειδήσεων του Star, δείχνει τον φοιτητή να κάνει παρέα με τους Κρητικούς φερόμενους ως δράστες για τον θάνατο του.

Οι εικόνες έχουν καταγραφεί λίγο καιρό αφότου ο Βαγγέλης είχε ζητήσει και είχε αλλάξει δωμάτιο.

Η οικογένεια Γιακουμάκη αναγκάστηκε σήμερα να ξαναφύγει για την Κρήτη, αφού διεκόπη η δίκη και να επιστρέψει ξανά στις 25 Ιουνίου.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο φέρεται να έχουν καταγραφεί 23 περιστατικά βίας εις βάρος του φοιτητή. Φέρεται να του έριχναν καυτό νερό, να τον χτυπούσαν, να τον έφτυναν, να τον κρεμούσαν από τα παράθυρα. Οι 9 Κρητικοί κατηγορούνται για επικίνδυνες σωματικές βλάβες ενώ κανείς τους δε βρέθηκε σήμερα στο δικαστήριο.

«Το δικαστήριο έκρινε ότι δεν απαραίτητη η παρουσία των κατηγορουμένων και δεν τη διέταξε» είπε ο συνήγορος υπεράσπισης, Πιστιόλας Γιώργος.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι κατηγορούμενοι δεν παραβρέθηκαν σε καμία από τις ακροαματικές διαδικασίες, κάνοντας χρήση του δικαιώματος που έχουν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η δίκη θα συνεχιστεί στις 25 Ιουνίου στις 10 το πρωί με την αγόρευση των δικηγόρων και την πρόταση του Εισαγγελέα, με την έκδοση της απόφασης να αναμένεται έως τις 28 του μήνα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.