ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ιταλός έκανε διακοπές… χλιδής στην Κρήτη με πλαστά χαρτονομίσματα

Ιταλός έκανε διακοπές… χλιδής στην Κρήτη με πλαστά χαρτονομίσματα

Στα χέρια της Αστυνομίας βρίσκεται ένας Ιταλός ο οποίος έκανε διακοπές… χλιδής σε 5άστερα ξενοδοχεία στην Κρήτη με πλαστά χαρτονομίσματα.

Η σύλληψή του συνοδεύτηκε από την κατάσχεση ποσότητας – μαμούθ πλαστών χαρτονομισμάτων. Για την ακρίβεια, βρέθηκαν στην κατοχή του «μαϊμού» χαρτονομίσματα αξίας 12.000€.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Ιταλός, που είχε καταλύσει σε υπερπολυτελές ξενοδοχείο της Χερσονήσου, έκανε το μοιραίο λάθος του λίγες ώρες πριν να αναχωρήσει από την Κρήτη: χρησιμοποίησε ένα από τα πλαστά χαρτονομίσματα με τα οποία «φούσκωνε» το πορτοφόλι του σε ένα από τα καταστήματα της περιοχής.

Η διαπίστωση σήμανε συναγερμό στο γραφείο Ασφαλείας του Τμήματος Χερσονήσου. Αξιοποιώντας υλικό από το κλειστό κύκλωμα του καταστήματος οι αστυνομικοί έψαχναν πόρτα – πόρτα μέχρι να φτάσουν στο ξενοδοχείο όπου βρισκόταν ακόμη ο Ιταλός.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο ίδιος κατέληξε με χειροπέδες καθώς στις αποσκευές του βρέθηκαν πλαστά χαρτονομίσματα των 500, των 200 και των 100€ αξίας 12.000€

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.