Αλγερινοί «εισβάλουν» στην χώρα από τον αφύλακτο φράχτη του Έβρου και το βιντεοσκοπούν!

Αλγερινοί «εισβάλουν» στην χώρα από τον αφύλακτο φράχτη του Έβρου και το βιντεοσκοπούν!

Αλγερινοί βιντεοσκοπούν το ανενόχλητο πέρασμα τους απ τον αφύλαχτο φράχτη στον Έβρο, στο ύψος της Καβύλης στην στιγμή που ο Έλληνα ΥΕΘΑ δήλωνε οτι θα σφραγιστεί ο Έβρος και δεν θα περνάει κανείς.

Είναι σαφές ότι το βίντεο έχει επικοινωνιακούς λόγους και οι αλλοδαποί θέλουν να δείξουν στους συμπατριώτες τους πως ο Έβρος είναι «ελεύθερος»

Την ανησυχία της πως «αν δεν ληφθούν σοβαρά μέτρα για την αντιμετώπιση της προσφυγικής – μεταναστευτικής κρίσης, θα θρηνήσουμε πολλές ανθρώπινες ζωές, όχι μόνο στη θάλασσα, αλλά και στην ξηρά, μέσα στις ίδιες τις δομές φιλοξενίας» εκφράζει με ανακοίνωσή της η ΠΟΑΣΥ, σχολιάζοντας τα σοβαρά επεισόδια που έλαβαν χώρα στη Μόρια το απόγευμα της Κυριακής.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όπως επισημαίνεται, «Το κακό δεν άργησε να γίνει και ο φόβος για εκατόμβη νεκρών παραμένει στο ακέραιο, ό, τι κι αν εξαγγέλλεται, κεντρικά και καθησυχαστικά, από γενέσεως του μείζονος αυτού προβλήματος. Διότι πολύ απλά, σε ένα χώρο που έχει δομηθεί για τη φιλοξενία 2.500 ανθρώπων και έχουν δαπανηθεί εκατομμύρια ευρώ, όταν στοιβάζεις πενταπλάσιο πληθυσμό, σε μια ιδιότυπη “Βαβέλ“».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.