ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Νέο βίντεο-σοκ από Έβρο: Αλλοδαποί περνούν κατά «κύματα» στην χώρα και τους περιμένουν «ταξί» να τους πάνε Θεσσαλονίκη!

Νέο βίντεο-σοκ από Έβρο: Αλλοδαποί περνούν κατά «κύματα» στην χώρα και τους περιμένουν «ταξί» να τους πάνε Θεσσαλονίκη!

Ένα ακόμα βίντεο-σοκ έρχεται από τον Έβρο, στο οποίο βιντεοσκοπείται μια κόμα «εισβολή» αλλοδαπών στην χώρα, διαψεύδοντας μέσα σε 24 ώρες για μια ακόμα φορά τον ισχυρισμό του υπουργού Ανάπτυξης Άδωνι Γεωργιάδη σε ότι αφορά το «κλείσιμο των συνόρων του Έβρου»

Συγκεκριμένα ο υπουργός είπε χθες σε τηλεοπτικό δίαυλο: «Η Αμυγδαλέζα (που κατάργησε η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ) ήταν Four Seasons σε σχέση με τη Μόρια» τόνισε δε, σημειώνοντας ότι θα επανέλθουν τα κλειστού τύπου κέντρα για τους μετανάστες και «από τον Έβρο δεν περνάει πια κανείς μετανάστης».

Εμείς πάλι αναγκαστήκαμε να παίξουμε συγκεκριμένο βίντεο ολίγων ημερών που διέψευδε τον ισχυρισμό αυτόν.

Αλγερινοί βιντεοσκοπούν το ανενόχλητο πέρασμα τους απο τον αφύλαχτο φράχτη στον Έβρο, στο ύψος της Καβύλης την στιγμή μάλιστα που και ο Έλληνας ΥΕΘΑ Ν.Παναγιωτόπουλος δήλωνε οτι θα σφραγιστεί ο Έβρος και δεν θα περνάει κανείς.

Τώρα στο νέο βίντεο ο ίδιος ο διακινητής βιντεοσκοπεί το πέρασμα απο τα ρηχά του Έβρου και την αναμονή σε συγκεκριμένα σημεία μέχρι να έρθουν τα “ταξί” με πινακίδες Θεσσαλονίκης που θα τους παραλάβουν!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Θα πρέπει ο κύριος υπουργός αλλά και όλα τα στελέχη της κυβέρνησης να είναι πιο προσεκτικοί με τέτοιες δηλώσεις διότι ζούμε στην εποχή της εικόνας όπου όλοι διαθέτουν την δική τους προσωπική κάμερα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.