ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Συνελήφθη «μαϊμού» τεχνικό της Δ.Ε.Η. – «Έγδυσε» ηλικιωμένη στη Σάμο

Συνελήφθη «μαϊμού» τεχνικό της Δ.Ε.Η. – «Έγδυσε» ηλικιωμένη στη Σάμο

Μια ανυποψίαστη ηλικιωμένη έχασε ό,τι είχε και δεν είχε εξ αιτίας ενός απατεώνα που προσποιήθηκε τον υπάλληλο της Δ.Ε.Η.

Και πήγε στο σπίτι της στη Σάμο, δήθεν για να επιδιορθώσει βλάβη για την οποία μάλιστα πήρε και… αμοιβή από το θύμα του!

Ο 33χρονος Έλληνας ταυτοποιήθηκε μετά από έρευνα των αστυνομικών της Ασφαλείας ως αυτός που είχε ξαφρίσει την άτυχη γριούλα στις 2 Οκτωβρίου. Αρχικά, προσποιήθηκε ότι επισκεύαζε τον πίνακα παροχής ρεύματος και ζήτησε 200 ευρώ από την ηλικιωμένη, η οποία του τα έδωσε. Όταν είδε, όμως, πού έκρυβε τις οικονομίες της, βρήκε μια πρόφαση για να μπει στο σπίτι.

Χωρίς να τον αντιληφθεί η άτυχη γυναίκα, αφού την κράτησε απασχολημένη, κατάφερε να «βουτήξει» τα 9.500 ευρώ που είχε στην άκρη και να εξαφανιστεί!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η ηλικιωμένη κατήγγειλε την κλοπή και ο δράστης εντοπίστηκε, όμως στην κατοχή του βρέθηκαν μόνο 3.000 ευρώ που κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στην ιδιοκτήτριά του. Σε βάρος του 33χρονου σχηματίστηκε δικογραφία για απάτη και κλοπή που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σάμου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.