ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Τροχαίο στην Νέα Πεντέλη με εγκατάλειψη θύματος: Οδηγός παρέσυρε 14χρονο

Τροχαίο στην Νέα Πεντέλη με εγκατάλειψη θύματος: Οδηγός παρέσυρε 14χρονο

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το βράδυ του Σαββάτου (26/10) στη Νέα Πεντέλη όταν ΙΧ παρέσυρε και εγκατέλειψε έναν 14χρονο.

Σύμφωνα με μαρτυρίες, ο 14χρονος μαζί με τους φίλους του αποβιβάστηκε από λεωφορείο σε στάση που βρίσκεται στην Πλατεία Κύπρου.

Ο οδηγός ενός μικρού μπλε οχήματος προσπέρασε το σταματημένο λεωφορείο και χτύπησε το ανήλικο παιδί το οποίο εκείνη την ώρα είχε βγει στο δρόμο και προσπαθούσε να περάσει απέναντι.

Κατά τους αυτόπτες μάρτυρες και από όσο μπόρεσαν να δουν, ο οδηγός του οχήματος ήταν γυναίκα, ανέπτυξε ταχύτητα και εγκατέλειψε το παιδί πεσμένο στην άσφαλτο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το ατύχημα επιβεβαιώνει και η Τροχαία Κηφισιάς.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.