ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Θεσσαλονίκη: Κάτοικος κατέγραψε συμπλοκές αλλοδαπών από το μπαλκόνι του (βίντεο)

Θεσσαλονίκη: Κάτοικος κατέγραψε συμπλοκές αλλοδαπών από το μπαλκόνι του (βίντεο)

Η Ελλάδα έχει μετατραπεί σε… Αφγανιστάν αφού αλλοδαποί σφάζονται ανενόχλητοι στους δρόμους.

Η άγρια ληστεία σημειώθηκε το βράδυ της 28ης Οκτωβρίου, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Θύμα ένας 31χρονος από το Μπαγκλαντές, που διακομίστηκε τραυματισμένος σε νοσοκομείο.

Σύμφωνα με όσα κατήγγειλε ο νεαρός άνδρας, οι άγνωστοι δράστες τον αιφνιδίασαν στην οδό Αρριανού και με τη χρήση σωματικής βίας αφαίρεσαν το κινητό τηλέφωνό του, 600 ευρώ περίπου – κατά δήλωσή του– και τα προσωπικά του έγγραφα.

Ο 31χρονος άνδρας διακομίστηκε ελαφρά τραυματισμένος στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου για τις πρώτες βοήθειες. Οι δράστες της ληστείας αναζητούνται.

Να σημειωθεί ότι την περασμένη Πέμπτη (24/10) ένας τριαντάχρονος Πακιστανός, είχε πέσει θύμα ληστείας και είχε τραυματιστεί στην οδό Αρριανού ενώ εικοσιπεντάχρονος Ιρακινός είχε συλληφθεί λίγη ώρα αργότερα κατηγορούμενος για την εμπλοκή του στη ληστεία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://www.youtube.com/watch?time_continue=2&v=zasoIPxyftI

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.