ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Σύλληψη δύο εφοριακών για «φακελάκι» απο πρώην παίκτη της ΑΕΚ

Σύλληψη δύο εφοριακών για «φακελάκι» απο πρώην παίκτη της ΑΕΚ

Δικογραφία σε βάρος δύο εφοριακών και μιας λογίστριας, οι οποίοι εργάζονταν σε πόλη της Μακεδονίας, σχηματίστηκε από την υπηρεσία εσωτερικών υποθέσεων της Ελληνικής Αστυνομίας.

Η δικογραφία, η οποία οδήγησε και στη σύλληψη των ανωτέρω προκειμένου να καταθέσουν, αφορούσε απαίτησή τους, ύψους 7.000 ευρώ, από πρώην ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ προκειμένου να ρυθμίσουν, παρατύπως, ζητήματα φορολογικής του εκκρεμότητας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής κατήγγειλε στην Αστυνομία το περιστατικό και αφού ήρθε σε «συμφωνία» με τη λογίστρια και τους εφοριακούς για την καταβολή, τελικά, 6.000 ευρώ, τα παρέδωσε προσημειωμένα ενέργεια που οδήγησε στη σύλληψη των δύο δημόσιων υπαλλήλων και της λογίστριας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.